FILMEZZUNK.HU
Sztárparádéval érkezik a Mamma Mia 2!

Sztárparádéval érkezik a Mamma Mia 2!

4207

Meryl Streepék mellett újabb sztárok a Mamma Mia 2-ben!

A világszerte népszerű musical megjelenése után tíz évvel megkapjuk a Mamma Mia 2-t, ráadásul sok kedvencünket is viszont láthatjuk, amellett, hogy új arcokat is kapunk! Nézzük, mit tudunk eddig!

Az ABBA slágerein alapuló musical 2008-ban jelent meg, azóta pedig kénytelenek voltunk unásig ismételni, hogy hallhassuk Pierce Brosnan-t énekelni, aki egyébként csak azért vállalta el a mozit, mert Meryl Streep is szerepelt benne! Bizony, az a Meryl Streep, aki a Görögországban élő Donnát alakítja és aki olyan spárgát ugrik, hogy azóta sem hisszük el.

Mamma Mia! /Mamma Mia! 2008/

Szinte mindenki visszatér a második felvonáshoz

Egy szó, mint száz, teljesen a film hatása alá kerültünk, és alig várjuk, hogy ismét láthassuk Colin Firth-öt ellazulni, valamint Dominic Cooper szexi csípő tekeréseit is, és persze hallhassuk Amanda Seyfried csilingelő hangját, ám a régi karakterek és sztárok mellett, új színészek is feltűnnek majd! Az egyik újdonság például, a Hamupipőkéből, valamint a Baby Driver-ből ismerős Lily James lesz, aki ráadásul a fiatal Donnát fogja játszani. Sőt a Variety azt is megerősítette, hogy a zeneikon Cher csatlakozik a színészgárdához. Az énekesnő egyébként egy Twitter-posztban utalt arra, hogy bekerült a castingba, majd meg is erősítették ezt a hírt. Arról azonban egyelőre nem tudni, hogy kit is alakít a filmben.

Sztárparádéval érkezik a Mamma Mia 2!

Cher és Lily James is csatlakozott a Mamma Mia 2-höz

Tehát valószínűleg kapunk egy visszatekintést arról, mi történhetett az első Mamma Mia-film sztorija előtt, ahogyan új slágerek is felcsendülnek majd, természetesen a régi kedvenceink mellett! A második fejezet, stílszerűen az ABBA-tól idézve a Mamma Mia: Here We Go Again! címet kapta és valószínűleg jövő nyáron már a mozikban élvezhetjük!

(Forrás: RTL.hu)


Article Tags: · · · · · · ·