Christopher Lloyd – 8 meglepő érdekesség a legendás időutazóról

Christopher Lloyd – 8 meglepő érdekesség a legendás időutazóról

2698

Christopher Lloyd érdekességek

A háromszoros Emmy-díjas színészt, Christopher Lloyd-ot olyan kiváló alkotásokban láthattuk, mint a Száll a kakukk a fészkére, a Kedvenc marslakóm, vagy pályafutása talán legnagyobb sikere, a legendás Vissza a jövőbe trilógia. Karrierje során közel 80 filmben és sorozatban szerepelt. A legendás színész a napokban ünnepli születésének a 79. évfordulóját, melynek alkalmából hoztunk néhány dolgot, amit talán ti sem tudtatok róla. 

Christopher Lloyd – 8 meglepő érdekesség a legendás időutazóról

1) Christopher Lloyd neve is felmerült Jack Torrance szerepére az 1980-as Ragyogás című filmben, amit végül Jack Nicholson kapott.

2) Christopher egy negyedik Vissza a jövőbe-filmet is le akart forgatni, amiben az ősi Rómába tér vissza Doki és Marty. Terve azonban mindmáig nem valósult meg.

Vissza a jövőbe (Back To The Future, 1985)

3) A Váratlan utazás című sorozatban több híres színész is feltűnik, többek között Christopher Lloyd is, aki tanárként érkezik Avonlea-ba és új meglepő módszerekkel tanítja a történetet a gyerekeknek (3.évad, Új szemlélet).

4) Amikor Brown doki megcsókolja Clara Claytont a Vissza a jövőbe harmadik részében, az volt szülinapos színészünk első csókja a filmvásznon, valaha. Pedig 48 éves volt, 46 filmben szerepelt és 15 éve játszott.

Vissza a jövőbe

5) Lloyd elmondása szerint a Denisz, a komisz (1993) című filmben azután a jelenet után, amikor karaktere feltűnik a színen és elveszi Gunther almáját egy késsel, és megeszi azt, a fiatal színész Hank Johnston annyira megijedt Lloydtól, hogy nem akart többé közel menni hozzá az egész forgatáson.

6) Édesanyja bátyja, Roger Lapham, San Francisco polgármestere volt, míg anyai nagyapja, Lewis Lapham, az egyik alapítótagja volt  a Texaco olajtársaságnak.

Vissza a jövőbe

7) 2010-ben szerepet kapott a Piranha 3D című filmben, amelyben Mr. Goodman szerepében tűnt fel. Elisabeth Shue és Christopher Lloyd első közös jelenete látható a filmben a Vissza a jövőbe III. óta.

8) Christopher Llyod négyszer nősült, de gyermeke egyik kapcsolatából sem született.

Így néznek ki a Vissza a jövőbe sztárjai 32 évvel a bemutató után

(Érdekességek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download