FILMEZZUNK.HU

Fergeteges lett a Megjött apuci 2 vadonatúj előzetese

4534

Megjött apuci 2 (Daddy’s Home 2, 2017) – Előzetes

A nagysikerű vígjáték folytatásában az apucik mellé a nagyapucik is betársulnak a mókába. Két évvel ezelőtt eléggé szépen hozott a Megjött Apuci (Daddy’s Home) vígjáték. Ergo: elgondolkodtak a folytatáson és be is jelentették, hogy várható a következő része. Will Ferrell és Mark Wahlberg visszatérése biztos volt, Linda Cardellini, Owen Vaccaro és Scarlett Estevez is ismét a fedélzeten volt, majd két legenda, Mel Gibson és John Lithgow is aláírt. A rendezői székbe újra Sean Anders (Apa ég!, Förtelmes főnökök 2) huppanhatott bele.

Megjött apuci 2 (Daddy's Home 2, 2017) - Előzetes

A történet szerint Brad (Will Ferrell) és Dusty (Merk Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt?

Mel Gibson alakítja Mark Wahlberg apját. Gibson a valóságban mindössze 15 évvel idősebb kollégájánál. A Megjött apuci 2 forgatása 2017. március 20-án kezdődött meg. A stáb dolgozott a Massachusetts állambeli Concordban. A mozik 2017. november 9-re tűzték műsorra.

(Forrás: Filmdroid, Mafab)


Article Tags: · · · · · · · · · ·