FILMEZZUNK.HU

10 fantasztikus film, amit Anne Hathaway miatt szeretünk

44500

Anne Hathaway legjobb filmjei

Anne Hathaway, születési nevén Anne Jacqueline Hathaway Oscar-díjas amerikai színésznő és szinkronhang a napokban ünnepli 41. születésnapját. Anne Brooklynban született, Gerald Hathaway ügyvéd és Kate McCauley színésznő gyermekeként. Édesanyja komoly hatással volt rá abban, hogy színésznő legyen. Természetesen toplistánk most sem maradhat el a színésznő születésének évfordulója alkalmából. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

10. ZseniKém – Az ügynök haláli (Get Smart, 2008)

Maxwell Smart (Steve Carell) nagyon ügyes elemző, de igazi álma, hogy ügynök lehessen. Bár letette a vizsgáját, eddig soha nem volt alkalma arra, hogy ebben a munkakörben is bizonyítson. Az orosz kémeknek, a KAOS embereinek köszönhetően azonban úgy tűnik, mégis ügynök lesz belőle. A KAOS végleg fel akarja számolni az ügynökhálózatot, és feltett céljuk, hogy elpusztítsák a világot. Az emberiség jövője egyedül Maxwellen illetve társán, a 99-es számú ügynökön (Anne Hathaway) múlik.

TOP15: A legjobb kémfilmek

Tudtad, hogy…?

… a film az 1965-ben indult “Get Smart” amerikai sorozat remake-je? A sorozat 5 évadot élt meg.

9. Szerelem és más drogok (Love and Other Drugs, 2010)

Jamie (Jake Gyllenhaal) igazi szívtipró, nincs nő, akit ne tudna megszerezni, és ki is használja a lehetőségeket. Emellett a munkában is sikeres. Egy napon azonban találkozik Maggie-vel (Anne Hathaway), aki másnak bizonyul, mint a korábbi nők. A férfi képtelennek bizonyul az elköteleződésre, Maggie pedig az érzéseivel küzd, de szerelmük mindkettőjük életét megváltoztatja.

Szerelem és más drogok (Love and Other Drugs, 2010)

Tudtad, hogy…?

… a forgatás során a rendező, Edward Zwick egyszer beugrott Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal mellé az ágyba egy fénykép erejéig? Végül ez a fotó került a filmhez készült poszterre, miután digitálisan eltüntették róla rendezőt.

8. A kezdő (The Intern, 2015)

Egy menő internetes divatcég az esélyegyenlőség nevében idősebb, akár hasonló munkakörben szerzett tapasztalat nélküli álláskeresőknek is lehetőséget ad. Ennek apropóján jelentkezik gyakornoki pozícióba Ben Whittaker. Az elegáns, joviális öregúr felettese a talpraesett, határozott és kissé szeszélyes Jules Ostin lesz, akivel nem éppen zökkenőmentesen indul a közös munka. Idővel azonban kiderül, hogy sok közös van bennük, s a kezdeti távolság egyre szűkül Ben és Jules között.

A kezdő (The Intern, 2015)

Tudtad, hogy…?

… a női főszerepre eredetileg Reese Witherspoon-t választották ki, ám a színésznő az utolsó pillanatban lemondta a szerepet? Az ő helyére ugrott be Anne Hathaway.

7. Jane Austen magánélete (Becoming Jane, 2007)

Az angol társadalomban 1795-ben szerelemből házasodni ostobaságnak számított. Mr. és Mrs. Austen (James Cromwell, Julie Walters) jó partit terveztek legkisebb lányuknak, csakhogy Jane Austen (Anne Hathaway) makacs volt, független szellemű. Lényét nem a büszkeség és a balítélet vezérelte, hanem az értelem és az érzelem. Húszévesen találkozott a tehetséges, kezdő ügyvéddel, Tom Lefroy-jal (James McAvoy) akivel egymásba szerettek. Szerelmük szikrázó, valódi és romantikus volt. A kérdés így hangzott: túléli-e az intrikát és a nehézségeket?

Jane Austen magánélete /Becoming Jane, 2007/

Tudtad, hogy…?

… Anne Hathaway a film kedvéért megtanult zongorázni?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·