FILMEZZUNK.HU
Jön az új Tarantino film Brad Pitt és Leonardo DiCaprio főszereplésével

Jön az új Tarantino film Brad Pitt és Leonardo DiCaprio főszereplésével

3768

Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is szerepelhet Tarantino új filmjében

Lassan körvonalazódnak Quentin Tarantino 9. filmjének részletei. Egyre többet tudunk a történetről, mostanra pedig lehetséges szereplőkről is érkeznek hírek. Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is azok között van, akikre már szerepet is írt a rendező – írja a Filmetekercs.hu.

Sokáig csak 9. elnevezéssel futott Quentin Tarantino legújabb filmje, hiszen ez lesz a rendező 9. alkotása. Azt korábban is rebesgették, hogy Charles Manson-ról szól majd az egyelőre cím nélkül futó projekt, a dolog viszont elvileg koránt sem ennyire egyszerű.

Jön az új Tarantino film Brad Pitt és Leonardo DiCaprio főszereplésével

Quentin Tarantino

Tarantino szokásához híven körbeküldte az új alkotás forgatókönyvét, így tudunk új információkat a filmről. A történet valóban a 60-as, 70-es években játszódik majd és Manson gyilkosságaihoz kötődnek az események, a film mégsem kifejezetten róla fog szólni. Az első vélemények szerint a Ponyvaregényhez hasonlít majd leginkább a film stílusban és történetmesélésben.

Az biztosnak tűnik, hogy Margot Robbie kapja Sharon Tate szerepét, akit anno Manson követői öltek meg, de a kiszivárgott hírek szerint Tarantino már Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és nagy kedvence, Samuel L. Jackson számára is írt már egy karaktert. Konkrét lépések ugyan még nem történtek az ügyben, ha mindez összejön, megint csak nagyon erős szereplőgárdával dolgozhat a rendező.

A forgatás megkezdését nem várják 2018 második fele, akár 2019 előtt, így idő éppenséggel lenne, hogy a színészek tervben lévő projektjeit összehangolják. Amint stúdióra talál a film, többet tudunk majd.

(Forrás: Filmtekercs)


Article Tags: · · · ·