FILMEZZUNK.HU
10 film, amiért imádjuk a szülinapos Ryan Gosling-ot!

10 film, amiért imádjuk a szülinapos Ryan Gosling-ot!

26871

Ryan Gosling legjobb filmjei

Ryan Gosling karrierjét gyerekszínészként kezdte a Disney Channel The Mickey Mouse Club című műsorában 1993 és 1995 között. A népszerűséget a Szerelmünk lapjai hozta meg számára, a Fél Nelsonban nyújtott alakításáért pedig Oscar-díjra jelölték. A népszerű színész a napokban tölti be a 43. életévét, amelynek alkalmából íme 10 film eddigi karrierjéből, amit mindenképpen érdemes megnézni! Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

10. Törés (Fracture, 2007)

Ted Crawford (Anthony Hopkins) rájön, hogy fiatal felesége megcsalja. Bosszúból kieszeli a tökéletes gyilkosságot, azonban tervét nem fedi fel senki előtt. Pisztolyt ragad, és elteszi láb alól a csalfa nőt. A házába rontó rendőrök Crawfordot pisztollyal a kezében találják. A nyomozó, Nunally (Billy Burke) a nőben felismeri a szeretőjét. Crawford nem tagad semmit, rövid úton a rácsok mögött találja magát. Az ügy egyszerűnek tűnik, ám a bíróság egyre jobban belebonyolódik az esetbe, miközben Crawford a háttérből tökéletesen mozgatja a szálakat. Úgy fest, minden a terve szerint alakul.

Törés (Fracture, 2007)

Tudtad, hogy…?

… hosszú idő után ez az első film, amely a New Line Cinema és a Castle Rock Entertainment stúdiók közös produkciójában készült? Erre utoljára a kilencvenes évek közepén volt példa.

9. Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049, 2017)

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért…

Szárnyas fejvadász 2049 (2017) - Kritika

Tudtad, hogy…?

… a filmet Budapesten forgatták 2016. júliusa és novembere között?

8. Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

Cal Weaver (Steve Carell) mindent megkapott az élettől, amire egy férfi vágyhat:  klassz munka, szép ház, helyes gyerekek és ráadásul diákkori szerelmét vette nőül. Ám mégsem felhőtlen a boldogsága, mert kiderül, hogy csodálatos felesége megcsalja és még válni is akar. Cal élete gyökeresen megváltozik, estéit egy közeli bárban tölti, ahol megismerkedik a vagány Jacobbal (Ryan Gosling ), aki feltárja előtte új életének lehetőségeit: csajozás, tivornyák, férfias öltözködés. Cal azonban nem biztos benne, hogy készen áll az új életére.

Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

Tudtad, hogy…?

… a mozikba a filmet “Első randi” álnéven szállították?

7. Rendes fickók (The Nice Guys, 2016)

Egy magánnyomozó a 70-es évek Los Angelesében egy lecsúszott pornósztár öngyilkossága után nyomoz. Az ügy talán mégsem olyan egyszerű, mint amilyennek első látásra tűnik. A detektív egy összeesküvés nyomára bukkan…

Rendes fickók (The Nice Guys, 2016)

Tudtad, hogy…?

… miután Ryan Gosling meglátta a szkriptet azonnal felkereste a készítőket, hogy szeretne szerepelni a filmben? Ő vetette fel Russell Crowe nevét, aki azonnal igent mondott, amint meghallotta, hogy Gosling is szerepelni fog benne.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·