FILMEZZUNK.HU

Megérkezett Woody Allen legújabb filmjének a magyar előzetese

2633

Wonder Wheel – Az óriáskerék (2017) – Előzetes

A napokban, október 14-én mutatják be Woody Allen új filmjét a New York-i filmfesztiválon, a Wonder Wheel-hez pedig végre befutott az első előzetes magyar felirattal. A leélt pincérnő (Kate Winslet) beleszeret a vízi mentősbe (Justin Timberlake), miközben darabokra esik az élete, mert beállít hozzájuk a férje lánya (Juno Temple), akit üldöz a maffia.

Wonder Wheel (2017) - Előzetes

Nehéz eldönteni az előzetes alapján, hogy a Wonder Wheel Woody Allen legjobb vagy legrosszabb próbálkozásának tűnik az elmúlt évekből, de mindenképp érdekes kísérlet a mestertől, aki öregkorára hajlamos lett inkább érdektelen filmeket forgatni. A színek szinte leugranak a képernyőről, a lakásba bevilágítanak a vidámpark fényei, izzó vörösbe és hideg kékbe vonják a veszekedéseket, mintha minden érzelmet intenzíven kéne megélnünk, de közben két lépés távolságot is tartani tőlük, hiszen csak egy előadást nézünk.

Wonder Wheel-t decemberben küldi moziba az Amazon, hogy indulhasson vele az Oscar-versenyben, a magyar bemutatóról egyelőre nem érkezett információ.

(Forrás: Origo)


Article Tags: · · · · · · · · · ·