FILMEZZUNK.HU

Rachel McAdams 5 legjobb filmje, amit nem szabad kihagynod

10436

Rachel McAdams legjobb filmjei

A bájos színésznő, Rachel McAdams a héten ünnepli születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük legjobb és leghíresebb filmjeit! Boldog születésnapot Rachel!

5. Időről időre (About Time, 2013)

Tim Lake (Domhnall Gleeson) élete átlagosan alakul, mígnem 21 évesen megtudja apjától, hogy családja férfitagjai egy rendkívüli képességgel rendelkeznek: képesek az időutazásra. Tim képes élete bármely korábbi pontjára visszaugrani, és megváltoztatni az eseményeket. A fiú úgy dönt, különleges adottságát arra használja fel, hogy megtalálja az igaz szerelmet.

Időről időre /About Time, 2013/
Tudtad, hogy…?
… Rachel McAdams harmadszor játssza el egy időutazó szerelmét?

4. Sherlock Holmes (2009)

Robert Downey Jr. alakításában láthatjuk a tévedhetetlen detektívet, Sherlock Holmest újra a filmvásznon. A mesteri nyomozó munkát végző Holmes, ebben a feldolgozásban nem csak logikában tűnik ki, de közelharcban is bámulatos. Társával, Dr. Watsonnal (Robert Downey Jr.) életük egyik legnagyobb kihívása előtt állnak, Lord Blackwood után nyomoznak, hogy a Brit birodalom sértetlen maradhasson.

Sherlock Holmes (2009)

Tudtad, hogy…?
… a filmben véletlenül, de valóban kiütötték Robert Downey Jr.-t, méghozzá Robert Maillet?

3. Spotlight – Egy nyomozás részletei (Spotlight, 2015)

A Spotlight – Egy nyomozás részletei című thrillerben a Boston Globe új főszerkesztőt kap, aki azonnal mozgósítani kezdi a lap újságíróit. Feladatul tűzi ki a firkászoknak, hogy derítsenek fel egy korábbi esetet, mely során gyermekmolesztálással vádoltak meg egy katolikus papot. Az újságíró-stáb megdöbbentő tényekre bukkan a nyomozás során, mely nem csak egész életüket, a lap jövőjét, de Boston városának gondolkodását is nagyban átformálja…

Spotlight - Egy nyomozás részletei (Spotlight, 2015)

Tudtad, hogy…?
… Margot Robbie volt a női főszerepre a legesélyesebb az utolsó pillanatig, ám kimerültségre hivatkozva lemondta, így lett Rachel McAdams a főszereplő?

2. Szerelmünk lapjai (The Notebook, 2004)

Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) első látásra megkedvelték egymást, és a kezdeti rokonszenvből szerelem alakult ki. Noah csóró munkásgyerek, Allie gazdag felsőosztálybeli értelmiségi lány. Szerelmüket Allie szülei nem nézik jó szemmel, anyja szerint ugyanis a lány sokkal jobbat érdemel, és mindent elkövet, hogy szétválassza őket. Évekkel később Allie és Noah ismét összetalálkozik, és szenvedélyük is fellángol. Allie-nek döntenie kell, hogy kinek vagy minek akar megfelelni. De vajon miért olyan különleges ez a történet, és miért kell ezt minden nap elmondani?

12 érdekesség, amit nem hittél volna a Szerelmünk lapjai című filmről - Ryan Gosling

Tudtad, hogy…?
… Rachel McAdams egy éjszaka alatt készült fel a meghallgatásra, mert előző este egy filmpremieren vett részt, mégis rögtön kiválasztották?

1. Fogadom (The Vow, 2012)

Paige (Rachel McAdams) és Leo (Channing Tatum) alighogy összeházasodtak, már is egy szörnyű tragédia áll boldogságuk útjába. A havas úton autóbalesetet szenvednek, amelynek következtében Paige kómába kerül. Szerencsére sikerül felkelnie a kómából, de a nő nem emlékszik az elmúlt néhány évre, így arra sem, hogy elvált, és hogy újra férjhez ment. Leónak kitartónak kell lennie, ha szeretné visszaszerezni a nőt. Paige mindeközben arra sem emlékszik, hogy miért vált el Jeremytől (Scott Speedman).

Channing Tatum - Fogadom /Vow, 2012/

Tudtad, hogy…?
… a filmet Kim és Krickitt Carpenter története ihlette? A házaspár egyébként elégedetlen volt a feldolgozással, mert a filmben egyáltalán nem kerül említésre a keresztény hit, ami segített nekik átvészelni a nehéz időket.

+1 Mélyütés (Southpaw, 2015)

Billy ’The Great’ Hope (Jake Gyllenhaal), az éppen regnáló világbajnok bokszoló kiváló pályafutást tudhat maga mögött. A sportoló kiegyensúlyozott karrierje és családi élete azonban egy pillanat alatt megbomlani látszik, amikor felesége (Rachel McAdams) tragikus hirtelenséggel életét veszti egy balesetben. Billy egyre jobban lesüllyed, egy időre még gyermeke felett is elveszti a felügyelet jogát. Eljött az idő, hogy visszatérjen a ringbe, hogy visszanyerje a becsületét és megmaradt családját.

Mélyütés (Southpaw, 2015)

Tudtad, hogy…?
… eredetileg Eminem alakította volna a főszerepet? Már el is kezdődtek a munkálatok, amikor a project parkolópályára került, mert Eminem a zenei karrierjére akart koncentrálni. Ezután került a főszerep Jake Gyllenhaal-hoz.

8 magával ragadó brit romantikus film, amit nem lehet megunni

Neked melyik a kedvenc Rachel McAdams filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

(Történetek és érdekességek forrása)

//batigoool//


Article Tags: · · · · · · ·