FILMEZZUNK.HU
Mozifilmek decemberben

8 film, amiért érdemes lesz moziba menni decemberben

4166

Mozifilmek decemberben

A héten beköszöntő december is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is mozifilmek, amikért érdemes lesz a széles vászon elé ülni. Bemutatják például a Star Wars univerzum következő nagy dobását, egy magyar alkotás is megpróbál a nézők kegyeibe férkőzni, A Szikla a dzsungelben fog harcolni a túlélésért, érkezik a Rio alkotóinak új animációsa, míg Mel Gibson egy fergeteges vígjátékban lesz a kemény csávó. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

1) Elit játszma (Molly’s Game)

Hatalom, pénz, győzni akarás. Egy felvillanyozó, szórakoztató mestermű a Social Network – Közösségi háló Oscar-díjas forgatókönyvírójától, aki az illegális pókerjátszmák elit köreibe vezeti be a nézőt egy talpraesett és kitartó nő történetén keresztül. A főszerepben a ragyogó Jessica Chastain látható, ügyvédjét a Golden Globe-díjas Idris Elba, pszichológus édesapját pedig az Oscar-díjas Kevin Costner alakítja.

Magyar mozibemutató: 2017. december 7.

2) Megjött Apuci 2. (Daddy’s Home 2)

Brad (Will Ferrell) és Dusty (Merk Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé.
Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt?

Magyar mozibemutató: 2017. december 7.

3) Lajko: Cigány az űrben

A film egy fekete komédia, amelyből kiderül, hogy az első élőlény az űrben nem egy Lajka nevű kutya volt, hanem egy Lajkó nevű magyar permetezőpilóta. A történet szerint 1957 elején a Szovjetunió úgy dönt, baráti országai közül Magyarországnak ad esélyt, hogy kiválassza a földkerekség első kozmonautáját, aki majd az első ember lehet az űrben. A legmegfelelőbb jelöltnek az utazásra Serbán Lajos, Lajkó ígérkezik, aki permetezőpilótaként már gyermekkora óta betegesen vonzódik a csillagokhoz és az űrhöz. Mikor azonban Lajkót kiválasztják az űrutazásra, még nem is sejti, hogy álmai nem véletlenül válnak épp most valóra…

Magyar mozibemutató: 2017. december 14.

4) Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi)

2017 végén a nyolcadik résszel tér vissza mozikba a Star Wars franchise. Rey rátalált Luke Skywalkerre, azonban még sok kérdésre kell választ találnia sorsát illetően, miközben Kylo Ren erőt gyűjt, hogy visszavágjon.

Magyar mozibemutató: 2017. december 14.

5) Az igazi csoda (Wonder)

Egy torz arccal született kisfiúnak be kell illeszkednie az új iskolájába. Valahogyan meg kell értetnie iskolatársaival, hogy ő is csak egy átlagos srác, és hogy az igazi szépség a bőrnél mélyebben található.

Magyar mozibemutató: 2017. december 14.

6) Jumanji – Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle)

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge “elveszti teste felső ötven centijét”, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan).

Magyar mozibemutató: 2017. december 21.

7) Ferdinánd (Ferdinand)

A Rio alkotóinak új filmje Ferdinánd, a hatalmas, de nagyszívű bika történetét meséli el. Miután egy félreértés következtében harci bikának nézik, elszakítják otthonától, és arra kényszerítik, hogy az arénákban mérje össze tudását a többi hozzá hasonló bikával. Ferdinád eltökélt szándéka, hogy hazatérhessen, ezért újonnan megismert barátaival egy egész Spanyolországon átívelő hatalmas kalandra indul.

Magyar mozibemutató: 2017. december 21.

8) A legnagyobb showman (The Greatest Showman)

A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum (Hugh Jackman) a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja leutánozni senki.

Magyar mozibemutató: 2017. december 28.

A 20 legjobban várt film 2018-ban

(Történetek forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · · ·