Érdekességek Amanda Seyfried színésznőről

Ezt a 12 dolgot eddig biztosan nem tudtad Amanda Seyfried-ről

3983

Érdekességek Amanda Seyfried színésznőről

Amanda Seyfried amerikai színésznő, aki pontosan 32 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot. Első filmes szerepét a Bajos csajok vígjátékban kapta, de a világhírnevet a 2008-as Mamma Mia! című film hozta meg számára. Születésnapja alkalmából itt az idő, hogy egy kicsit jobban megismertessük Olvasóinkkal a fiatal és tehetséges színésznőt.

Ezt a 12 dolgot eddig biztosan nem tudtad Amanda Seyfried-ről

1. Édesanyja Ann Sander pszichológus, míg édesapja Jack Seyfried gyógyszerész.  Német, angol, skót és wales vér csörgedezik az ereiben.

2. 11 éves korában kezdett modellkedni, majd szerepelt számos szappanoperában (The Guiding Light, All My Children, As the World Turns).

3. Amanda 2003-ban a Allentown-i William Allen High School-ban érettségizett le, majd New Yorkban a Fordham Universityre járt, azonban egy ideig szüneteltette ezt, míg a Bajos csajok forgatása véget nem ért.

4. Több tévésorozatban is láthatták a nézők epizódszerepekben (Doktor House, CSI, Justice, Law & Order: Special Victims Unit, Wildfire), a Big Love-ban pedig főszereplőként.

Ezt a 12 dolgot eddig biztosan nem tudtad Amanda Seyfried-ről

5. 70 iskolai napot hiányzott végzős évében a színészkedés miatt. Ha nem a színészet mellett döntött volna, meteorológusnak tanult volna. A színésznő elárulta, mindig is lenyűgözték Őt az időjárási információk.

6. Amanda Seyfried a MammaMia! (2008) című filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

7. 2013-ban szinkronszerepet vállalt A zöld urai című animációs filmben, ahol Mary Katherine (M.K.) hangját adta.

8. Amanda Seyfried elmondása szerint ő és Mark Wahlberg rengeteget ugratták egymást a TED 2. (2015) részének forgatásán. Wahlberg úgy vágott vissza, hogy egy kis időre ‘elrabolta’ a színésznő Finn névre hallgató ausztrál pásztorkutyáját. Seyfried zokogásban tört ki, Wahlberg pedig nem győzött bocsánatot kérni. A kutyus egyébként percek alatt újra a gazdájánál volt, bár nem sokat vehetett észre az elrablásából, mert Wahlberg egy egész sült csirkét adott neki.

Ezt a 12 dolgot eddig biztosan nem tudtad Amanda Seyfried-ről

9. Amanda Seyfried egy interjúban elmondta, hogy amikor aláírta a szerződését a Pán (2015) mellékszerepe kapcsán, arról nem volt szó, hogy tündérként röpködni is fog. A színésznő annyira fél a magasságtól, hogy elmondása szerint soha többé nem fog ilyet vállalni.

10. Amanda szorongással és pánikrohamokkal küzd. Ezenkívül lámpalázas is, 2015 áprilisig kerülte messziről a színházat és a színjátszást, azonban ekkor a The Way We Get darabban szerepelt a Second Stage Theater-ben.

11. Amandának állat preparáció gyűjteménye van, olyan állatok vannak kipreparálva, mint gyermek lovak, róka, bagoly, liba, egér, lepke és szarvas. Conan O’Brien egy mosómedvét ajándékozott Amandának.

12. A kedvenc országa a Földön Görögország, míg kedvenc városa Charleston.

Ezt a 12 dolgot eddig biztosan nem tudtad Amanda Seyfried-ről

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása itt és itt)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download