FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Julianne Moore film, amit látnod kell

A 10 legjobb Julianne Moore film, amit látnod kell

20483

Julianne Moore legjobb filmjei

Julianne Moore mára az egyik legelismertebb színésznővé vált, köszönhetően a hihetetlen profizmusának. Születésnapja alkalmából lássunk most tőle 10 nagyszerű filmet, amit mindenképpen érdemes megnézni.

10. A tökéletes férj (An Ideal Husband, 1999)

Az eszményi férj című filmben Robert Chilternt a helyi testület lordjai országgyűlési képviselőnek akarják választani. Példaértékű házasságban él feleségével, míg fel nem bukkan Laura, a csinos, de erkölcstelen nő. Laura arra próbálja rávenni a férfit, hogy támogasson egy tisztességtelen ügyet, cserébe ő nem árulja el, hogy fiatal korában Robert megvásárolta a sikert…

A tökéletes férj (An Ideal Husband, 1999)

9. Elkülönítve (Safe, 1995)

A jómódban élő asszony egészségi állapotában érthetetlen változás következik be. Állandó rohamok gyötrik, amire az orvosok nem találnak választ. Carolnak az a meglátása, hogy betegsége környezetével kapcsolatos. Úgy határoz, hogy speciális, a világtól elszigetelt intézetben kezelteti magát, amelyet a környezeti betegségektől szenvedők számára alakítottak ki. Soha többé nem akar visszamenni a civilizációba.

Elkülönítve (Safe, 1995)

8. A nagy Lebowski (The Big Lebowski, 1998)

Jeff Lebowski cimboráihoz hasonlóan békésen lopja a napot, iszogatja kedvenc italát, és törzshelyének kedvenc tekepályáján döntögeti a rekordokat. Azonban idilli élete gyökeresen megváltozik, miután két gengszter egy félreértés kapcsán betör a lakásába, és összepiszkítja dédelgetett perzsaszőnyegét. Jeff ekkor felkeresi névrokonát, az igazi Lebowskit, hogy tisztázza magát és kártérítést kérjen, ám az öreg milliomos üzletet ajánl neki: szerezze vissza “elrabolt” feleségét.

A nagy Lebowski (The Big Lebowski, 1998)

7. Egy kapcsolat vége (The End of the Affair, 1999)

1946 egy esős éjszakáján véletlenül találkozik két férfi: egy regényíró hosszú évek után viszontlátja egykori szeretője férjét. Mindketten szeretik Sarah-t, mindketten féltékenyek rá, és egyikük sem érti őt. Sarah két évvel ezelőtt egy szó magyarázat nélkül hagyta el a férfit, akit addig szeretett, hogy visszatérjen férjéhez, aki még mindig szerette őt. Az egykori szeretőben újra feltámad a szenvedély, nyomozni kezd a nő után, sőt detektívet is fogad, hogy kitudja Sarah minden titkát. Közben fokozatosan újjáélednek benne a múlt emlékei is: a London bombázása közepette eltöltött szerelmes pillanatoké.

Egy kapcsolat vége (The End of the Affair, 1999)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·