FILMEZZUNK.HU

Vadonatúj szinkronos előzetes érkezett Liam Neeson új akcióthrilleréhez!

5748

The Commuter – Nincs kiszállás (2018) – Előzetes

Liam Neeson egy egész vonatot leamortizál az utolsó akciófilmjében! Megkapta magyar nyelvű előzetesét a The Commuter – Nincs kiszállás, amelyben még egyszer utoljára keményen le fog rendezni mindenkit a színész. Liam Neeson legújabb akcióthrillere, a The Commuter is megjárta a saját útját. Olatunde Osunsanmi 2010 elején vállalta be a film ledirigálását Bryan Willinger és Philip de Blase forgatókönyve alapján. Eltelt úgy másfél év, akkor már Julian Jarrold tartotta kezében a gyeplőt, de ekkor sem lett semmi a produkcióból. Egészen 2016 januárjáig kellett várni, hogy felpörögjenek a történések, Jaume Collet-Serra írta alá a szerződést és Liam Neeson lett a főszereplő, immáron negyedjére dolgozhattak együtt. Vera Farmiga csatlakozott Neesonhoz, aztán Sam Neill, Elizabeth McGovern és Patrick Wilson szintén fellépdelt a fedélzetre.

The Commuter (2017) - Előzetes

Liam Neeson azt csinálja, amihez a legjobban ért

Michael (Neeson) biztosítási ügynök, aki a szokásos napi járatára száll fel. De aztán egy titokzatos idegen mindent megváltoztat, arra kényszerül, hogy a végállomás elérése előtt megtaláljon valakit a vonaton.

A forgatás 2016 júliusában indult és 2017 október 13-án akarták bemutatni, de végül 2018 január 12-án kerül Amerikában a vásznakra.

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · ·