FILMEZZUNK.HU
Matt Damon jótékonysági karácsonyfát vett és közben teljesen normális volt

Matt Damon jótékonysági karácsonyfát vett és közben teljesen normális volt

1793

Idén is jótékonysági karácsonyfát vett Matt Damon

A belmonti Lion’s Club vásárán tűnt fel. Azazhogy nem tűnt fel, mint a helyi lap, a Wicked Local Belmont lelkesen tudósított róla, mert teljesen hétköznapi emberként viselkedett, annak dacára, hogy szupersztár és Oscar-díja is van. „Nem feltűnősködött, úgy viselkedett, mint a többi vásárló – mondta Ken Krilla, a Lion’s Club helyi szóvivője. – Normális emberként kezelt minket és mi is normális emberként kezeltük őt. Amúgy remek dolog, hogy ilyen nagy sztárok jó példával járnak elöl.” Damon mindig jótékonysági karácsonyfát vesz. A belmonti Lion’s Club a vakok és gyengénlátók támogatására fordítja a befolyt összeget. Belmont egyébként Cambridge egyik elővárosa, az, hogy Damon itt vett fenyőfát, arra utal, hogy szülővárosában fogja tölteni a karácsonyt.

Matt Damon

Matt Damont legközelebb a Kicsinyítés című társadalmi szatírában láthatjuk

A színészre mostanában fokozott figyelem irányul, mert húsz éve mutatták be Good Will Hunting című filmjét, amelyet régi barátjával, Ben Affleckkel együtt írt, és Oscarral díjazták őket érte. A két sztár karrierje ezzel a sikerrel vett nagy lendületet.

Matt Damont legközelebb a Kicsinyítés című társadalmi szatírában láthatjuk. A történet szerint a közeljövőben kitalálják, hogyan lehet kicsinyíteni az embereket, ami megoldást jelent a túlnépesedés okozta problémákra. Matt Damon karaktere és felesége (Kristen Wiig) úgy döntenek, hogy nyolc centisre kicsinyíttetik magukat, ami számos fura és vicces fordulatot eredményez. A film hamarosan a hazai mozikban (2018. január 11.) is látható lesz.

10 Matt Damon film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: UIP Hírek)


Article Tags: · ·