FILMEZZUNK.HU

Magyarul is nagyon ütős Az útvesztő 3 legújabb előzetese

6954

Az útvesztő: Halálkúra (Maze Runner: The Death Cure, 2018) – Előzetes

Megérkezett a mozgalmasnak ígérkező trilógiazáró előzetesének legújabb változata magyar szinkronnal is. 2014-ben mutatták be Az útvesztő (The Maze Runner) sci-fit, ami még élvezhető is volt a sok young adault adaptációk közül. 2015-ben erősítették meg, hogy T.S. Nowlin dolgozik a harmadik felvonás forgatókönyvét és a rendezői székben Wes Ball fog ülni, aki egészen jól ismeri a franchise-t. Egyúttal közzétették, hogy a befejezést nem fogják kettébontani.

2016 márciusában el is indult a forgatás, ám Dylan O’Brien megsérült és néhány hét pihenőre volt szükség. Kénytelen volt leállni a stáb, de május 9-én újra foroghatott volna a kamera. 2017 márciusában folytatódhatott a munka, így hiába volt  februárra volt kitűzve a bemutató, a csúszás miatt azonban a premieren is toltak. A Fox 2018. január 12-re tette a filmet, amit aztán átcsúsztattak január 26-ra.

Az útvesztő: Halálkúra (Maze Runner: The Death Cure, 2018) - Előzetes

Kaya Scodelario, Ki Hong, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Barry Pepper is játszik az alkotásban.

A Halálkúra ismét egy komoly próbatétel elé állítja Thomast. A fiú biztos benne, hogy nem bízhat a Veszettben, hiába bizonygatják, hogy a hazugságok idejének vége, s hogy a fiú és barátai visszakaphatják emlékeiket. Thomas azonban sokkal több mindenre emlékszik, mint a többiek. A teher nagy a vállán, hiszen tőle és csapatától várják, hogy létrehozzák az emberiséget fenyegető vírus ellenszerét. Újabb veszélyes kaland veszi kezdetét azzal, hogy Thomas elhatározza, hogy kideríti a Veszett hátsó szándékát. Menekülésük során fejvadászok üldözik őket és egy titkos szervezet is merényletet intéz ellenük. Vajon milyen árat kell fizetniük azért, mert saját kezükbe vették életüket, s túlélheti közülük bárki is a Halálkúrát?

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · ·