FILMEZZUNK.HU
A 8 kedvenc filmünk a születésnapját ma ünneplő Bradley Cooper szereplésével

A 8 kedvenc filmünk a születésnapját ma ünneplő Bradley Cooper szereplésével

50843

Bradley Cooper legjobb filmjei

Bradley Cooper 1975. január 5-én született Philadelphiában, azaz a háromszorosan Oscarra jelölt színész a napokban ünnepli a 49. születésnapját. Bradley gyerekkorában nem tudta eldönteni, hogy színész vagy inkább szakács szeretne lenni, így az egyetem mellett félállásban egy étteremben dolgozott. Végül a színészet mellett döntött, aminek köszönhetően olyan filmeknek lett a részese, melyeket mi most bátran ajánlunk a kedves Olvasóinknak. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Bradley Cooper produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

8. Ünneprontók ünnepe (The Wedding Crashers, 2005)

John (Owen Wilson) és Jeremy (Vince Vaughn) különös hobbit választanak maguknak, szabadidejükben esküvőkre járnak, hogy nőt fogjanak. A recept egyszerű, a pillanatnyi fellángolás nem jelent kellemetlen felelősséget, egészen addig, amíg John nem találkozik Claire-rel (Rachel McAdams), Cleary szenátor (Christopher Walken) lányával, és bele nem szeret. Ám a lány már elkötelezte magát a nagyvárosi taplónak, Zach-nek (Bradley Cooper). Nincs mit tenni, valahogy meg kell akadályozni az esküvőt.

Ünneprontók ünnepe (The Wedding Crashers, 2005)

7. A szupercsapat (The A-Team, 2010)

Egy balul elsült küldetés után az A-Team különleges egységét olyan bűnökkel vádolják, melyeket el sem követtek. A csapat szembeszáll a parancsokkal, és a saját útját járja élén Hannibal Smith (Liam Neeson) ezredessel. Embereivel, a jóképű Peck (Bradley Cooper) hadnaggyal, a harcedzett kemény fiúval, Baracus őrmesterrel (Quinton “Rampage” Jackson) és az őrült pilótával, Murdock-kal (Sharlto Copley) az oldalán egy cél lebeg a szeme előtt: hogy végérvényesen tisztázza a csapat nevét. Nincs azonban könnyű dolga, ugyanis a katonai rendőrség nyomozója már szorosan a nyomában jár.

A szupercsapat (The A-Team, 2010)

6. Napos oldal (The Silver Linings Playbook, 2012)

Pat (Bradley Cooper) 8 hónapot töltött elmegyógyintézetben idegösszeroppanása miatt, ezalatt feleségét, állását és házát is elvesztette, mégis bizakodva áll az újrakezdéshez. Szüleihez költözik, akik nem igazán tudják, hogyan kezeljék a helyzetet, és csak arra vágynak, hogy Pat ismét saját lábára álljon. Azonban feltűnik Tiffany (Jennifer Lawrence), aki üzletet köt Pattel: segít neki visszaszerezni feleségét, ha Pat viszonozza a szívességet. Azonban az idő múlásával egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

5. Csúcshatás (Limitless, 2011)

Eddie Morran (Bradley Cooper)  válságban lévő író. Új könyve nem hozta meg számára a várt sikert. Egy napon új gyógyszer kerül a kezébe, amelyet egy barátja hoz neki. A tabletta elfogyasztása után Eddie agykapacitása megnő, és szinte mindent képes megtanulni, megoldani. Arra azonban nem gondol, hogy a tesztelés előtt álló gyógyszernek mellékhatásai is lehetnek, különösen, ha hosszútávon fogyasztja.

Csúcshatás (Limitless, 2011)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·