FILMEZZUNK.HU
Margot Robbie (A Wall Street farkasa)

A szülei le akarták beszélni a világsztárt, hogy színésznő legyen

3523

A szülei le akarták beszélni a világsztárt, hogy színésznő legyen

Ha a szüleire hallgat, Margot Robbie (A Wall Street farkasa, Suicide Squad – Az öngyilkos osztag) ma „rendes munkát” végezne, és nem Hollywood egyik legsikeresebb fiatal színésznője lenne. Soha nem vették komolyan, hogy színésznő akarok lenni – meséli Margot. – Ennek az lehetett az oka, hogy semmilyen kapcsolatuk nem volt a filmiparral, ezért el sem tudták képzelni, mi folyik ott.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

“Soha nem vették komolyan, hogy színésznő akarok lenni” – Margot Robbie

A színésznő az ausztrál Neighbours (Szomszédok) című sorozatban szerepelt először, de a szüleit ez nem hatotta meg, ahogyan az sem, hogy Margot elkezdett magazinok címlapjain szerepelni.

„Jöttek az újabb és újabb filmek, mire ők azt mondták, hogy hát ez klassz, de mikor lesz már rendes szakmád. Évekig ez ment.”

Margot ugyanakkor nem bánja, hogy a családja ilyen szkeptikus, mert nekik köszönheti, hogy hollywoodi sztárként nem szállt el, mint oly sokan. „Kábé öt percig örülnek a sikeremnek, aztán azt mondják, képzeld, a kutya megint odacsinált szőnyegre.”

Margot Robbie-t hamarosan a Mary, Queen of Scots című történelmi drámában láthatjuk, amelyben Mária (Saoirse Ronan) legfőbb ellenlábasát, I. Erzsébet angol királynőt alakítja. A produkciót 2018 októberében nézhetjük meg a hazai mozikban.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

(UIP hírek)


Article Tags: · · · ·