Gary Oldman Churchill-jelmezben ment leánykérőbe

Gary Oldman Churchill-jelmezben ment leánykérőbe

1132

Gary Oldman Churchill-jelmezben ment leánykérőbe

Megkapta Gary Oldman élete első Arany Glóbuszát A legsötétebb óra főszerepéért. A filmben Winston Churchillt alakítja, a történet pedig arról a néhány hétről szól, amikor a brit miniszerelnök elérte, hogy a rossz kilátások dacára Anglia tovább harcoljon Németország ellen. 

A legsötétebb óra (Darkest Hour, 2018) - Előzetes

El is dőlt, melyik színész nyeri idén az Oscart?

Oldman, aki talán az Oscart is megkapja teljesítményéért, egy beszélgetős műsorban elárulta, hogy a forgatáson teljes Churchill-jelmezben kérte meg felesége kezét, ami legalább akkora alakítás volt, mint a filmszerep.

„Átvittem a térképszobába, nekiszegeztem a kérdést, mire azt mondta, igen – mesélte a színész Jimmy Kimmel műsorában. – De aztán kurjantott az ügyelő, hogy folytatjuk a forgatást, úgyhogy mennem kellett.”

Ezek után Kimmel meglehetősen illetlen kérdést tett fel: „Ezek szerint nem sikerült Churchillként elhálni a sikeres leánykérést?” Oldman zavarba jött és elegánsan átsiklott a kérdés felett.

A színész az Arany Glóbusz átvételekor egyébként nem volt ilyen szégyenlős. A színpadon feleségének, Gisele-nek is megköszönte, hogy türelemmel viselte A legsötétebb óra forgatását, és megeresztett egy poént ezzel kapcsolatban: „Azt mesélte a barátainak, hogy este Winston Churchillel bújik ágyba, de reggel Gary Oldmannel ébred – ez szerintem még mindig jobb, mint fordítva.”

A legsötétebb óra január 18-án debütál a hazai mozikban!

A 10 legjobb film Gary Oldman szereplésével

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download