FILMEZZUNK.HU
Expedíció (Annihilation, 2018) - Előzetes

Itthon sem kerül mozikba az Expedíció!

3308

Itthon sem kerül mozikba az Expedíció

Itthon nem kerül mozikba az Ex Machina írójának várva várt új scifije. Eredetileg a UIP-Duna Film küldte volna mozikba itthon Alex Garland legújabb filmjét, a Jeff VanderMeer regénye alapján készült Expedíció című filmet, de erre végül sajnos nem kerül sor. A Paramount Pictures ugyanis megállapodott a Netflixszel. – írja a gamekapocs.hu

Itthon sem kerül mozikba az Expedíció

Itthon nem kerül mozikba az Ex Machina írójának várva várt új scifije

Még december elején állapodott meg a Netflix, a Paramount Pictures és a Skydance Alex Garland legújabb filmje, az Annihilation (itthon Expedíció) forgalmazásával kapcsolatos ügyekről. Eredetileg úgy nézett ki, hogy mindenhol mozikba küldik majd a filmet, de a stúdió végül úgy döntött, biztosra megy, így csak az Egyesült Államokban, Kanadában és Kínában lesz gyöngyvásznon is látható Natalie Portman új sci-fije. A nemzetközi forgalmazásban a Netflix kapja a főszerepet, így ma délelőtt a UIP-Duna Film megerősítette, a februárra tervezett mozis premiert törlik.

Ez azt jelenti, hogy Magyarországon is csak a streaming szolgáltatón keresztül nézhetjük majd meg a filmet, méghozzá 17 nappal a mozis bemutatkozás után.

A legjobb 10 Natalie Portman film

(Forrás: gamekapocs.hu)


Article Tags: · · · ·