FILMEZZUNK.HU

Megelevenedik a Biblia a Sámson első előzetesében

6146

Sámson (Samson, 2018) – Előzetes

Minden eddiginél brutálisabb lesz a 2018-ban érkező Sámson! A Pure Flix gyártásában készült el a Sámson című szerintük nagyon várt bibliai történet előzetese, amelyben árulás és megváltás tanúi is lehettek. Főszerepben Billy Zane, Rutger Hauer, Jackson Rathbone, Lindsay Wagner és Caitlin Leahy, valamint a címszereplőt életre keltő Taylor James. Mindez február 2-től VOD-ra érkezik, nehogy baj legyen belőle.

Sámson (Samson, 2018) - Előzetes

Minden eddiginél brutálisabb lesz a 2018-ban érkező Sámson

Sámson forgatásának Dél-Afrika adott helyet, a legfőbb feladatot pedig pedig Bruce Macdonald hajtotta végre egy olyan forgatókönyvből, amelyen négyen is dolgoztak.

Sámson Izrael hőse volt a filiszteusok elleni küzdelemben. Népéből egyedül szállt szembe ellenségeivel, nyílt küzdelemben, valamint különböző fortélyaival sok bosszúságot okozott nekik és sokat megölt közülük. Vesztét az okozta, hogy szeretőjének, Delilának, egy filiszteus nőnek elárulta erejének titkát, a nazirátus jelét, hosszú haját. Delila azonban elárulja őt, levágja a haját álmában és kiszolgáltatja az ellenségeinek. Sámsont a filiszteusok elfogják, a szemeit kiszúrják és rabszolgaként dolgoztatják. Később Sámson Isten segítségével elégtételt vehetett ellenségein, s egy ünnepség alkalmával a filiszteusokra dönti az épületet, mely őt és több ezer filiszteust maga alá temet.

Megérkezett a Mária Magdolna első magyar nyelvű előzetese

(Forrás)


Article Tags: · · · · · · ·