FILMEZZUNK.HU
Filmajánló csütörtök estére (01.25)

7 szuper film a tökéletes csütörtök estéhez

8589

Filmajánló csütörtök estére (01.25)

Teljesen leszívtak az év első hetei és csak pihenésre vágysz? Főzz valami új finomságot és majszold el a végeredményt egy szuper film társaságában!

Kolibri kód (Film+, 19:00)

Joey egy hajléktalanná vált veterán, a különleges egység volt katonáját, aki a londoni alvilág csapdájába esik. Amikor lehetősége adódik, hogy magára öltse egy másik ember személyiségét, a bosszú angyalává változik. A Kolibri kód (Hummingbird) brutális thriller, amely mégis meglepően érzelem gazdag: egy férfi, aki hisz magában, az újjászületése után a saját igazságát keresi, és ha nem is örökre, de a szerelem lesz a jutalma…

Kolibri kód

27 idegen igen (AMC, 19:50)

Jane egy segítőkész és fiatal nő, aki folyton esküvőkre és lakodalmakra jár, ám a saját kapcsolatai sehová sem tartanak. Titkon szerelmes a főnökébe, aki azonban Jane húgába, Tessbe szeret bele. Egy nap Jane két esküvő között ingázik, amikor találkozik Kevinnel, a riporterrel, aki úgy gondolja, remek sztorit írhatna Jane-ről. Mivel Kevin egy cinikus és mogorva fickó, az első pillanattól fogva ellenszenves lesz a nőnek. Amikor viszont a húga megkéri, hogy szervezze meg George és az ő esküvőjét, Jane élete talán boldog fordulatot vesz.

27 idegen igen / 27 Dresses, 2008/

Kémek a szomszédban (HBO2, 21:00)

Új szomszédok költöznek Gaffney-ék mellé a külvárosban. Tim könyveket ír, és üvegszobrokat készít, míg Natalie médiatanácsadó, gasztroblogger és a Sri Lankai árvák megmentője. Hamarosan összebarátkoznak, nem sejtve, hogy nemzetközi kémek.

Kémek a szomszédban (Keeping Up with the Joneses, 2016)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·