FILMEZZUNK.HU
5 film vasárnap estére, amik garantáltan felvidámítanak

5 film vasárnap estére, amik garantáltan felvidámítanak

4544

Filmajánló vasárnap estére

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó heted volt, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jókedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Nincs kettő négy nélkül (Film+, 18:50)

Greg és Eliot egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig. Arról persze nem tehetnek, hogy a külvilág egy kissé csodálkozik, amikor a két elegáns, visszafogott milliomos rövid idő alatt keményöklű, nagyhangú, belevaló fickóvá változik.

10 meglepő érdekesség a Nincs kettő négy nélkül című filmről

Az U.N.C.L.E. embere (RTL Klub, 18:55)

Az 1960-as évek elején egy CIA-ügynök, Napoleon Solo (Henry Cavill) és a KGB-s Illya Kuryakin közös küldetést vállalnak, hogy megállítsanak egy rejtélyes bűnszervezetet, melynek ördögi tervei vannak a birtokában levő nukleáris fegyverekkel.

Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E., 2015) - Kritika

Mi kell a nőnek? (RTL II, 20:30)

Nick Marshall (Mel Gibson), a kivagyi, öntelt reklámszakember egy balaesetnek köszönhetően elkezdi hallani a nők gondolatait. Először óriási sikereket ér el titkos tehetségével, aztán szépen lassan rádöbben, hogy a képessége nem pótolja a tehetséget.

Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

Szeress, ha tudsz! (Film Mánia, 21:00)

Los Angeles, napjainkban – tizenegy férfi és nő életét követjük nyomon. Mindannyiuk életének fontos része a szerelem és a szeretet.  A filmben parádés színészi gárda fűzi a kezdetben különálló történeteket jelenetről jelenetre, s a néző észrevétlenül, egyre beljebb sodródik az egyes emberi sorstörténetekbe, minden szín ismerős, minden mondat hiteles, s minden mozdulat a helyén van.

Szeress, ha tudsz!

Eltanácsolt tanácsadó (Film Café, 21:00)

Ryan Turnert (Charlie Sheen), a törtető brókert egy befolyásos gazdag milliomos, Donald Simpson (Barry Newman) csúnyán csőbe húzza, melynek következtében elveszíti mindenét: a pénzét, az állását és csinos barátnőjét, Cindyt is (Denise Richards). Váratlanul telefonál Cindy főnöke, Page (Angie Harmon), aki már nagyon várja az aznapi segítő sorokat Cindytől. Ryan titokban átveszi a lány tanácsadó rovatát a lapnál, és tőzsdeguruból szívmágussá képzi át magát. Az elmés válaszoknak köszönhetően hamarosan felszökik a példányszám és sikeresebb lesz, mint azt valaha is remélhette volna.

Eltanácsolt tanácsadó

A 20 legjobb akció-vígjáték, amit mindenképpen látnod kell

(Történetek forrása)

//Lina//


Article Tags: · · · ·