FILMEZZUNK.HU

Spielberg új filmje, A Pentagon titkai szinkronos előzetest kapott!

3504

A Pentagon titkai (The Post, 2018) – Előzetes

Minden esély megvan rá, hogy Steven Spielberg idén ismét felrázza a filmipart, és az olyan mérföldkőnek számító alkotások után, mint a Cápa vagy a Jurassic Park, egy újabb instant klasszikussal öregbítse hírnevét. Persze az sem kizárt, hogy a forradalminak ígért Ready Player One az A.I. – Mesterséges értelem sorsára jut, de mielőtt ez kiderülhetne, Spielberg még szállít egy rendkívül ígéretesnek tűnő drámát, A Pentagon titkai című filmet. – írja a hu.ign.com

A Pentagon titkai (The Post, 2018) - Előzetes

A fantasztikus hármas

A Pentagon titkai színészgárdáját még felsorolni is embert próbáló feladat. Rögtön a két főszereplő, Tom Hanks és Meryl Streep mostanáig 5 Oscar-díjat vittek haza, de nincs szégyellnivalója az olyan neveknek sem, mint Carrie Coon, Bob Odenkirk vagy Alison Brie. A kiváló színészek mellett Spielberg ezúttal is magával hozta két legnagyobb támaszát, Janusz Kaminski operatőrt és John Williams zeneszerzőt.

A film a vietnami háborúval kapcsolatos Pentagon-iratok igaz történetét meséli el, melyek a ’70-es évek során láttak napvilágot, és alaposan átalakították a közvélemény álláspontját az Egyesült Államok kudarcba fulladt hadjáratával kapcsolatban. 

A 12 legjobb Steven Spielberg által rendezett film

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · ·