FILMEZZUNK.HU
Megvan, ki alakítja Jézust a Passió folytatásában

Megvan, ki alakítja Jézust a Passió folytatásában!

2368

Megvan, ki alakítja Jézust a Passió folytatásában

Mel Gibson gőzerővel dolgozik a Passió folytatásán, melyben ismét Jézus lesz az egyik központi karakter. 2016-ban jelentette be Mel Gibson, hogy folytatást készít 2004-es botrányfilmjéhez. A Passió máig minden idők egyik legnagyobb bevételű korhatáros filmje, mely világszerte több mint 600 millió dollárt kaszált. A folytatással szemben is nagyon az elvárások, joggal, ugyanis Gibson ismét együtt dolgozik Randall Wallace forgatókönyvíróval, akivel olyan filmeket jegyeztek együtt, mint a Rettenthetetlen vagy A fegyvertelen katona. -írja a Mafab

A passió

Megkapja folytatását a nagy vitákat kiváltó Passió, melyet újra Mel Gibson fog rendezni

A sztori részleteiről még nem tudunk sokat, csak annyi derült ki, hogy a cselekmény középpontjában a feltámadás áll. Sokáig kérdéses volt, hogy tizennégy évvel a Passió után ki alakítja majd a főszerepet. Nos, úgy tűnik, Jim Caviezel visszatér, és ismét magára öltheti Jézus karakterét, de ez minden bizonnyal nem okoz majd gondot a sminkmestereknek. 

Gibson A fegyvertelen katonával visszaküzdötte magát Hollywood élvonalába, így a forgalmazók újra versengenek az új filmjeiért. Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a produkció, egyelőre nincsenek információk.

Megelevenedik a Biblia a Sámson első előzetesében

(Forrás: Mafab)


Article Tags: · · · · ·