Baromi ütős A Hangya és a Darázs első szinkronos előzetese!

1270

A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp, 2018) – Előzetes

Itt az első magyar nyelvű előzetes: másfél percben több eredetiséget és humort villant, mint az eddigi Marvel-filmek együttvéve! Az utóbbi hetekben A Hangya és a Darázs is olyan lett, mint a Star Wars, hiszen minden második nap kijött vele kapcsolatban valami új hír, pletyka vagy érdekesség. – írja a port.hu

A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp, 2018)

A Hangya és a Darázs az idei év szuperhősfilmje?

Mára kiderült, hogy a rajongók módszeres beetetése természetesen nem volt véletlen: befutott az első előzetes a filmhez, amibe sokkal több eredetiséget és humort zsúfoltak bele a készítők, mint az eddigi Marvel-filmekbe együttvéve! Nem hiszed? Nézd csak meg!

Hát nem zseniális,  ahogy ahogy a kicsinyítős-nagyítós technológia atyja, az öreg Hangya (Michael Douglas) egyszerűen gurulós kofferré töpöríti össze az irodaházát? És akkor ott a többi zsugorítós-megnövesztős jópofaság is, az autós üldözés közepén Matchbox-méretűre változással meg a fegyverré változtatott, gigantikus PEZ-adagolóval!

A 20 legjobban várt film 2018-ban

Ilyen friss és eredeti CGI jelenetek láttán az ember szinte már azt sem bánná, ha a két címszereplő Marvel-hős, Darázs (Evangeline Lilly) és a Hangyaember (Paul Rudd) egy tök sablonos szupergonoszt győznek le – épp elég nevetségesen komolykodó passzosruhás majmot láttunk már eddig! Véssük fel gyorsan a naptárba a magyarországi premiert: augusztus 8!

(Forrás: port.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download