FILMEZZUNK.HU
Jennifer Aniston 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

Jennifer Aniston 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

109273

Jennifer Aniston legjobb filmjei

Jennifer Aniston, eredeti nevén Jennifer Anastassakis amerikai származású színésznő, rendező és producer is egyben. 1990-ben futott be Aniston a Molloy című amerikai drámasorozatban, később pedig a Jóbarátokban ért el hatalmas sikereket, ahol Rachel Greene-t alakította, amiért Emmy-t, Golden Globe-ot és Screen Actors Guild díjat is bezsebelt. A tévés sikerek után mozivászonra váltott, ahol szintén nem vallott kudarcot. A rendkívül szórakoztató színésznő a napokban ünnepli 55. születésnapját, melynek alkalmából összegyűjtöttük a 10 kedvenc produkciónkat tőle.

Toplistánk természetesen szubjektív, így nem biztos, hogy helyet kapott rajta a kedvenced. Ha kihagytuk az általad legjobban szeretett Jennifer Anniston filmet, jelezd nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy pótolni tudjuk hiányosságunkat.

10. Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, 2011)

A három barát ugyanattól a problémától szenved: főnökeik egyre inkább akadályozzák boldogságukat, minden tervüknek útjába állnak. A megoldásokat keresve mindhárman amellett döntenek, hogy egyszerűbb lenne az életet a parancsosztók nélkül. Elindul a tervezgetés, miként lehetne eltenni láb alól a főnököket.

Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, 2011)

Tudtad, hogy…?

A rendező, Seth Gordon biztatta a színészeit, hogy improvizáljanak, de Jennifer Aniston annyira elégedett volt a saját szövegével, hogy úgy érezte, erre az ő esetében semmi szükség nincs. Aniston egyedi készítésű Oakley Radar Path szemüveget viselt a fogorvosi rendelőben.

9. Rocksztár (Rock Star, 2001)

Chris (Mark Wahlberg), becenevén Izzy tehetséges rockénekes. Barátnője (Jennifer Aniston) szerint többet is elérne, ha igazán akarná. Otthon lakik szüleivel és munkája annyi van, amennyi éppen megfelel. Izzy-nek elég, ha hobbijának élhet. Kedvenc bandájának, a legendás Steel Dragonnak a számait énekli klubokban hétvégenként. Egy sikeres koncert után mégis kirakják a bandából. Ettől teljesen a padlóra kerül, de még mielőtt rosszabbra fordulnának a dolgok, csoda történik. Váratlanul felkérik, hogy legyen a Steel Dragon énekese, helyettesítse magát az élő legendát. Egy csapásra megváltozik élete, környezete aggódva figyeli, okosan tud-e élni a lehetőséggel…

Rocksztár (Rock Star, 2001)

8. Nem kellesz eléggé (He’s Just Not That Into You, 2009)

Vannak, akik azt állítják, kiismerik magukat a világban – ez legalább egy biztos pont, ők nyilván vagy buták, vagy hazudnak. De minden más bizonytalan. Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem hív vissza? Miért tagadtatja le magát? Miért tűnt úgy, hogy akar, és most miért nem akar? A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak: az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora. A film megmutatja, hányféleképpen nem értjük egymást.

Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You, 2009)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston csupán 20 percig látható a filmben. A forgatás több helyszínen zajlott, többek között Kaliforniában, Marlyandben, Oregonban és Londonban.

7. Azt beszélik (Rumor Has It, 2005)

Sarah (Jennifer Aniston), a New York-i újságíró már menyasszony, de halogatja a házasságot és nem szívesen utazik haza vidékre, a húga esküvőjére. Ám a vendégség másképp alakul, mint hitte. Megismerkedik egy milliomos sármőrrel, Beau Burrough-val (Kevin Costner) és bár eleinte úgy néz ki, szerelem lesz a dologból, a románc balul sül el. A férfi néhány megjegyzése alapján Sarah nyomozni kezd és elképesztő családi titkokra derít fényt: az ő nagymamája volt a Diploma előtt című klasszikus vígjátékot ihlető történet hősnője.

Azt beszélik (Rumor Has It, 2005)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·