Jennifer Aniston legjobb filmjei

Jennifer Aniston 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

25017

Jennifer Aniston legjobb filmjei

Jennifer Aniston, eredeti nevén Jennifer Anastassakis amerikai származású színésznő, rendező és producer is egyben. 1990-ben futott be Aniston a Molloy című amerikai drámasorozatban, később pedig a Jóbarátokban ért el hatalmas sikereket, ahol Rachel Greene-t alakította, amiért Emmy-t, Golden Globe-ot és Screen Actors Guild díjat is bezsebelt. A tévés sikerek után mozivászonra váltott, ahol szintén nem vallott kudarcot. A rendkívül szórakoztató színésznő a mai napon ünnepli 49. születésnapját, melynek alkalmából összegyűjtöttük a 10 kedvenc produkciónkat tőle.

Toplistánk természetesen szubjektív, így nem biztos, hogy helyet kapott rajta a kedvenced. Ha kihagytuk az általad legjobban szeretett Jennifer Anniston filmet, jelezd nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy pótolni tudjuk hiányosságunkat.

10. Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, 2011)

A három barát ugyanattól a problémától szenved: főnökeik egyre inkább akadályozzák boldogságukat, minden tervüknek útjába állnak. A megoldásokat keresve mindhárman amellett döntenek, hogy egyszerűbb lenne az életet a parancsosztók nélkül. Elindul a tervezgetés, miként lehetne eltenni láb alól a főnököket.

Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, 2011)

Tudtad, hogy…?

A rendező, Seth Gordon biztatta a színészeit, hogy improvizáljanak, de Jennifer Aniston annyira elégedett volt a saját szövegével, hogy úgy érezte, erre az ő esetében semmi szükség nincs. Aniston egyedi készítésű Oakley Radar Path szemüveget viselt a fogorvosi rendelőben.

9. Rocksztár (Rock Star, 2001)

Chris (Mark Wahlberg), becenevén Izzy tehetséges rockénekes. Barátnője (Jennifer Aniston) szerint többet is elérne, ha igazán akarná. Otthon lakik szüleivel és munkája annyi van, amennyi éppen megfelel. Izzy-nek elég, ha hobbijának élhet. Kedvenc bandájának, a legendás Steel Dragonnak a számait énekli klubokban hétvégenként. Egy sikeres koncert után mégis kirakják a bandából. Ettől teljesen a padlóra kerül, de még mielőtt rosszabbra fordulnának a dolgok, csoda történik. Váratlanul felkérik, hogy legyen a Steel Dragon énekese, helyettesítse magát az élő legendát. Egy csapásra megváltozik élete, környezete aggódva figyeli, okosan tud-e élni a lehetőséggel…

Rocksztár (Rock Star, 2001)

8. Nem kellesz eléggé (He’s Just Not That Into You, 2009)

Vannak, akik azt állítják, kiismerik magukat a világban – ez legalább egy biztos pont, ők nyilván vagy buták, vagy hazudnak. De minden más bizonytalan. Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. Miért nem hív vissza? Miért tagadtatja le magát? Miért tűnt úgy, hogy akar, és most miért nem akar? A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak: az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora. A film megmutatja, hányféleképpen nem értjük egymást.

Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You, 2009)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston csupán 20 percig látható a filmben. A forgatás több helyszínen zajlott, többek között Kaliforniában, Marlyandben, Oregonban és Londonban.

7. Azt beszélik (Rumor Has It, 2005)

Sarah (Jennifer Aniston), a New York-i újságíró már menyasszony, de halogatja a házasságot és nem szívesen utazik haza vidékre, a húga esküvőjére. Ám a vendégség másképp alakul, mint hitte. Megismerkedik egy milliomos sármőrrel, Beau Burrough-val (Kevin Costner) és bár eleinte úgy néz ki, szerelem lesz a dologból, a románc balul sül el. A férfi néhány megjegyzése alapján Sarah nyomozni kezd és elképesztő családi titkokra derít fényt: az ő nagymamája volt a Diploma előtt című klasszikus vígjátékot ihlető történet hősnője.

Azt beszélik (Rumor Has It, 2005)

6. Családi üzelmek (We’re the Millers, 2013)

David, a drogdíler egy lány segítségére siet, aminek következtében kirabolják. Hogy elszámolhasson a pénzzel, egy nagy adag kábítószert kell áthoznia Mexikóból. Azt gondolja, hogy könnyebb átjátszani a hatóságokat, ha egy boldog család vakációjának álcázza a csempészést, így családot toboroz, és kezdetét veszi a kaland.

Családi üzelmek (We're the Millers, 2013)

Tudtad, hogy…?

Hiába forog a történet a marihuana körül, egyetlen jelenet sincs, amelyben valaki drogot adna el.

5. Exférj újratöltve (The Bounty Hunter, 2010)

Milo (Gerard Butler), a fejvadász egy nap sajátos megbízást kap. Egykori feleségét (Jennifer Aniston) kell elkapnia, aki újságíró és szökésben van. Megkezdődik a macska-egér játék az egykori házastársak között. Nicole, a volt feleség egy gyilkossági ügyben nyomoz, Milo pedig igyekszik rábukkanni a nő nyomára. Hamarosan azonban újabb szereplők is belépnek a képbe, és együtt kell menekülniük.

Exférj újratöltve (The Bounty Hunter, 2010)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston a film egyik jelenetében “Kojak”-nek hívja Gerard Butlert. Ez azért érdekes, mert Aniston keresztapja, Telly Savalas legismertebb szerepe Kojak volt.

4. Derült égből Polly (Along Came Polly, 2004)

Reuben Feffer (Ben Stiller) úgy érzi, végre megtalálta az igaz szerelmet, sajnos épp a mézes heteken kell szembesülnie azzal, hogy felesége máris megcsalja a búvároktatóval. Reuben otthagy csapot, papot, és hazautazik. Az egyik este régi cimborájával, Sandy Lyle-lal (Philip Seymour Hoffman) iszogat, amikor megpillantja régi kedves ismerősét, Polly Prince-t (Jennifer Aniston), aki nagy hatást gyakorol Reubenre.  Azonban a férfi nincs egyszerű helyzetben, fél az újabb csalódástól, ráadásul más is feltűnik a színen.

Derült égből Polly (Along Came Polly, 2004)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston egy interjúban azt állította, hogy a szerepet azért vállalta el, hogy jó barátjával, Ben Stiller dolgozhasson, és hogy salsázhasson. Aniston párhuzamosan dolgozott a Derült égből Polly (2004) és A minden6ó (2003) című filmeken.

3. Kellékfeleség (Just Go With It, 2011)

Danny (Adam Sandler) azért visel jegygyűrűt, hogy távol tartsa magát a bonyolult kapcsolatoktól. Ám egyszer találkozik egy nővel, aki miatt sürgősen be kell szereznie egy ex-családot, hogy hazugságait igazolni tudja. Ám ahogyan ilyenkor lenni szokott, egyik hazugság a másikat követi, ami hirtelen nagyon összekuszálja a szálakat.

Kellékfeleség (Just Go With It, 2011)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston és Adam Sandler már akkor ismerték egymást, mielőtt mindketten befutott sztárok lettek volna. A film bemutatójának dátuma egybeesett Aniston születésnapjával.

2. A minden6ó (Bruce Almighty, 2003)

Bruce Nolan (Jim Carrey) minden vágya, hogy hírolvasó lehessen a Buffalo városi televíziónál, végül mégis riválisára, Evan Baxterre (Steve Carell) esik a választás. Bruce dühében elveszíti a fejét egy élő közvetítés alkalmával, és barátnője (Jennifer Aniston) mellett sem talál vigaszt. Még az Úrra (Morgan Freeman) is haragszik, aki megelégeli, hogy Bruce állandóan zsörtölődik, mindig mást hibáztat , ezért felruházza őt végtelen hatalmával, és Bruce-nak be kell látnia: Isten feladata egyáltalán nem könnyű.

A minden6ó (Bruce Almighty, 2003)

Tudtad, hogy…?

A filmet vallási alapon betiltották Egyiptomban. Jack Nicholson visszautasította Isten szerepét.

1. Marley meg én (Marley & Me, 2008)

A fiatal házasok (Owen Wilson, Jennifer Aniston) nem akarnak fejest ugrani az ismeretlenbe, így úgy döntenek, hogy mielőtt gyereket vállalnak, örökbe fogadnak egy kutyát, akinek a segítségével megtanulhatják, mit jelent a felelősség és a gondoskodás. Választásuk egy Marley nevű, imádnivaló labrador kölyökre esik, aki azonban nehezebb esetnek bizonyul, mint ahogy elsőre gondolták. A zabolátlan eb végigkíséri őket életük minden állomásán.

Marley meg én (2008)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston nem olvasta a regényt, mielőtt a forgatókönyvvel találkozott volna, és először el is utasította a szerepet, mivel nem találta érdekesnek a kutyás film ötletét. Owen Wilson valódi szülei játszották a filmbeli szüleit. Az anyukájának nagy gondot jelentett, hogy ne “Owen”-nek hívja a fiát.

+1 Jóbarátok (Friends, 1994)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás séf, Monica, a mindenből tréfát űző Chandler, a nőcsábász, Joey, a stréber paleontológus, Ross és a hippi Pohoebey.

Jóbarátok (1994-2004)

Tudtad, hogy…?

Jennifer Aniston nemrégiben egy interjúban elárulta, hogy mindannyian nagyon utálták a sorozat főcím dalát és a szökőkutas jeleneteket sem kedvelték igazán. Eredetileg Courteney Cox alakította volna Rachelt, azonban a forgatókönyv elolvasása után arra kérte a készítőket, hadd játszhassa el Monicát.

Toplistánk természetesen szubjektív, így nem biztos, hogy helyet kapott rajta a kedvenced. Ha kihagytuk az általad legjobban szeretett Jennifer Anniston filmet, jelezd nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy pótolni tudjuk hiányosságunkat.

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása)

//batigoool//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download