Simon Pegg érdekességek

8 dolog, amit nem tudtál Simon Pegg-ről

2032

Simon Pegg érdekességek

Simon Pegg ezermester a filmes szakmán belül, ugyanis nem csak színész, hanem humorista, író, producer, énekes és rendező is egy személyben. A magyar közönség elsősorban a Haláli hullák hajnala (2004) és a Vaskabátok (2007) című filmekből ismerheti, melyekben színészként és forgatókönyvíróként is közreműködött. A szórakoztató színész napra pontosan 48 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot, melynek alkalmából ezúttal az ő életébe engedünk betekintést.

Simon Pegg érdekességek

1. Egyke gyermek volt, szülei Gillian Rosemary állami dolgozó és John Henry Beckingham jazz zenész. Szülei hétéves korában elváltak.
2. Pegg angol irodalmat tanult a Statford Upon Avon Collegeban és a Bristoli Egyetemen.
3. Először sorozatokban szerepelt, hírnevét a Spaced (1999-2001) című televíziós szériában nyújtott teljesítménye alapozta meg, melynek egy személyben volt írója és szereplője is.

Simon Pegg érdekességek

4. Simon David Schwimmer jó barátja, akivel együtt dolgoztak többek közt a Rosszbarátok (2006), a Fuss, dagi, fuss! (2007) és Az elit alakulat (2001) forgatásán is.
5. Simon Pegg és Nick Frost fiatal korukban lakótársak voltak, és azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással, így nem esett nehezükre, hogy a Haláli hullák hajnala (2004) című filmben barátokat alakítsanak.
6. Amikor Nick Frost és Simon Pegg rendőregyenruhát viseltek a 2007-es Vaskabátokban, többen összetévesztették őket a hivatalos szervekkel, amit a maguk humoros módján ki is használtak.

Vaskabátok 2007

7. Simon Pegg nem vett részt semmilyen meghallgatáson, hanem kapott J.J. Abramstól egy e-mailt, amelyben a rendező felkérte őt Scotty szerepére a nagy sikerű Star Trek (2009) című filmben. Pegg azt mondta, hogy ingyen is vállalná a szerepet, sőt, még fizetne is Abramsnek, hogy szerepelhessen a filmben.
8. A színész saját bevallása szerint ateista.

Simon Pegg érdekességek

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása: mafab.hu)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download