FILMEZZUNK.HU

Bruce Willis rég volt olyan kegyetlen, mint a Bosszúvágy új szinkronos előzetesében!

8623

Bosszúvágy (Death Wish, 2018) – Előzetes

Vadonatúj előzetest kapott a kultikus akciókrimi feldolgozása, amelyben a kapucnis Willis válik majd a bűnözők rémálmává. 1974-ben mutatták be Charles Bronson főszereplésével a Bosszúvágyat. Ebben egy férfi nejét meggyilkolják, lányát pedig bántalmazzák. Mivel a rendőrség nem jut eredményre, így saját maga próbál igazságot szolgáltatni. Fegyvert szerez, esténként az utcát járja és várja, hogy felfigyeljenek rá a bűnözők, akiket aztán ki is nyír. Még négy folytatás érkezett, majd 2006-ban megszellőztették, hogy jön a remake.

Bosszúvágy (Death Wish, 2017) - Előzetes

Sylvester Stallone lehetett volna a rendező és a főszereplő, ebben a verzióban egy zsarura fókuszált volna a sztori, aki soha életében nem sütötte el fegyverét. Amikor családját megtámadják, átértékel mindent és bosszút akar állni. Kreatív nézetkülönbségek miatt 2006 végén kiszállt a projektből. Egy ideig jegelték a remake ötletét, Joe Carnahan színre lépésével indult be ismét a munka. Liam Nesson és Frank Grillo neve merült fel főszereplőként. Azonban Carnahan is bedobta a törülközőt, de forgatókönyve továbbra is tetszetősnek bizonyult. Gerardo Naranjo lépett a helyére, ő Benicio del Toro-t szerette volna leszerződtetni, de ebből sem lett semmi.

2016 márciusában Aharon Keshales és Navot Papushado, a Csúnya gonosz bácsik (Big, Bad Wolves) léptek fel a fedélzetre. Russell Crowe, Will Smith, Matt Damon, Brad Pitt és Bruce Willis is a jelöltek között Paul Kersey lehetséges megformálójaként. Közülük Willisre esett a választás. A rendeződuó sem maradt sokáig, mivel nem engedélyezték számukra, hogy belepiszkáljanak a forgatókönyvbe. 2016 nyarán Eli Roth-t sikerült megnyerni és vele el is indulhatott a forgatás. Vincent D’Onofrio játszhatja Willis testvérét, Beau Knapp vállalta be a főgonosz megformálását. Kimberly Elise és Dean Norris alakíthatják a nyomozókat, Camila Morrone lesz Willis lánya, Elisabeth Shue pedig a neje.

15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnia kell

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·