FILMEZZUNK.HU

Sam Worthington főszereplésével itt a The Titan első előzetese!

3918

The Titan (2018) – Előzetes

Az ember azt hihette, hogy Sam Worthington legközelebb csak az Avatar-folytatásakor tűnik fel sci-fiben, hiszen a kategórián belül azért akadhatnak rossz élményei, ennek ellenére viszont úgy tűnik, hogy a Cameron-féle történet előtt egy másik fikciós moziban is láthatjuk őt.

The Titan (2018) - Előzetes

A címe alapján akár baljós választásnak is minősíthetnénk Sam Worthington ezen szerepét, hiszen a szóban forgó alkotás a Titan címet viseli. A színész korábban a Titánok haragjával és a Titánok harcával ugyanis már sikeresen mellé nyúlt. Pont ez volt az, ami miatt talán egy kicsit meglepőnek is nevezhetjük, hogy újfent fikciós történettel próbálkozik, legalábbis a biztos befutónak tűnő Avatar előtt.

A Titan ötlete egyébként Arash Amel (Monte Cristo grófja) fejéből pattint ki, a forgatókönyvet pedig ezt követően Max Hurwitz (Hell on Wheels) hozta tető alá. A történet szerint egy katona lesz a főhősünk, illetve a családját is megismerhetjük. A sztori a nem túl távoli jövőben játszódik majd, egy olyan korban, ahol már csak néhány apróság választja el az embereket attól, hogy végleg és teljességgel meghódítsák az űrt. A világ azonban egy félelemmel és egyben csodákkal teli hely ebben az időszakban, ahol az embereknek ügyesen kell lavírozniuk, hogy életben maradjanak. Worthington mellett egyébként Ruth Wilson is feltűnik majd, a direktori székben pedig Lennart Ruff terpeszkedhet.

10 elképesztő tény az Avatar című filmről

(Forrás: mozi-filmek.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·