FILMEZZUNK.HU

Charlize Theron főszereplésével itt a Gringo legújabb előzetese!

4955

Gringo (2018) -Előzetes

Mikor egy nyájas üzletember egy drogkartell balhé kellős közepén találja magát Mexikóban, pedig nem vállalkozott ilyen nagy feladatra… már csak Charlize Theron miatt is látni kell. – írja a puliwood

Charlize Theron főszereplésével itt a Gringo első előzetese!

Az Amazon Studios és a STX Films nemrég publikálta Gringo című filmjük első előzetesét, most pedig a szinkronos trailer is befutott, ami egy igazán elborult vígjátéknak ígérkezik az első képsorok alapján. A történet szerint főhősünket, Haroldot azzal a feladattal bízzák meg, hogy szállítson le egy újfajta kapszulát egy mexikói labornak, de útközben belekeveredik a drogkartellek, zsoldosok és a Kábítószer-ellenes Hivatal összetűzésébe.

Az eddig leginkább rövidfilmeket magáénak tudó Nash Edgertont ültették a rendezői székbe, míg a főszerepet David Oyelowo kapta meg. Charlize Theron és Joel Edgerton a film két másik fontosabb figurája, akik megbízták főszereplőnket, és hazulról próbálnak segíteni neki, hogy élve megússza a dolgot. Mellettük felbukkan még Amanda Seyfried, Yul Vazquez, Thandie Newton és Sharlto Copley is. A Gringót 2018. március 8-án mutatják be hazánkban.

10+1 kihagyhatatlan film a drogellenes háborúról

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · · · · · · · ·