FILMEZZUNK.HU
7 film csütörtök estére, amit nem szabad kihagynod

7 film csütörtök estére, amit nem szabad kihagynod

3967

Filmajánló csütörtök estére (02.22.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó eddig a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz!

Csokoládé (Paramount Channel, 18:25)

A Csokoládé című francia filmdráma egy 19. században élt fekete bőrű cirkuszi mutatványos felemelkedését és hihetetlen sikertörténetét meséli el. Rafael Padilla, a kubai származású cirkuszi művész volt az első színes bőrű férfi a porondon. Barátjával, Footit-tel közös műsorszáukkal bejárták egész Franciaországot, majd Párizsban igazi sztárokká váltak. Csokoládé a kor olyan emblematikus személyiségeit is megihlette, mint Toulouse Lautrec vagy a Lumiére-fivérek.

Csokoládé 2016

Támadás a Fehér Ház ellen (Film+, 18:45)

Mike Banning (Gerard Butler) visszavonult titkosügynök, de amikor az elnök (Aaron Eckhart) és családja élete veszélybe kerül, úgy érzi, újra szolgálatba kell állnia. A dél-koreai terroristák egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek, Banning azonban mindent megtesz, hogy elhárítsa a fenyegetést.

Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen, 2013)

Wasabi – Mar, mint a mustár (Mozi+, 19:00)

Hubert (Jean Reno) a kelleténél kissé drasztikusabb módszereket alkalmazó rendőrfelügyelő. Miután csúnyán helybenhagy egy fiatalembert, felettese azt javasolja, menjen szabadságra. Épp ekkor keresik Japánból: egykori szerelme, Miko rejtélyes körülmények között elhalálozott és hagyatékát a felügyelőnek személyesen kell átvennie. Irány Tokió! Hubert Japánban először régi ügynöktársával találkozik, majd az örökséggel: egy kamaszlánnyal.

Wasabi - Mar, mint a mustár (Wasabi, 2001)

Igazi kaland (SuperTV2, 21:00)

Benjamin (Matt Damon) felesége halála után új életet kezd. Első lépésként vesz egy nagy házat egy állatkerttel. Kislánya örömmel fogadja a hírt, de Benjamin fiának nem tetszik a dolog. Az állatkert felújításra szorul, úgyhogy Benjamin munkához is lát Kellyvel (Scarlett Johansson), az állatkert gyönyörű gondnokával az oldalán. Kezdetben a dolgok szépen haladnak, de az állatkert csakhamar a csőd szélére kerül. A dolgozóknak gyorsan rendbe kell hozni a területet, és meg kell felelniük az ellenőrzéseknek, hogy újra látogatókat fogadhassanak.

Igazi kaland (We Bought a Zoo, 2011)

Sabrina (Paramount Channel, 21:00)

A szerelem fura dolog. Linus Larrabee, az elfoglalt pénzmágnás határidőnaplójában nincs idő a szerelemre. De amikor aranyifjú öccse, David és a sofőr lánya, Sabrina között kialakuló kis románc veszélyeztetni látszik Linus egyik gondosan kimódolt üzleti tervét, szakít magának némi időt egy kis ármánykodásra. Csapni kezdi a szelet Sabrinának, azzal a szándékkal, hogy majd ejti a lányt, ha az üzlet megköttetett. De ember tervez, Ámor végez…

Sabrina

A feláldozhatók 2. (Film+, 21:00)

A feláldozhatók egy újabb személyes ügy miatt ismét összeálltak. Barney és zsoldosai a könnyű pénz reményében belevágnak egy küldetésben, de amikor egyiküket brutálisan meggyilkolják, a csapat bosszút esküszik. A megállíthatatlan bandának azonban nem lesz könnyű dolga, ráadásul a misszió nem várt veszélyeket is rejteget.

The Expendables - A feláldozhatók trilógia

A keresztapus (Duna Tv, 22:00)

Mickey, a gyanútlan műkereskedő szerelmes lesz egy szép New York-i lányba, Ginába, aki viszont egy gengszter lánya. A lány a férfi házassági ajánlatát csak úgy fogadja el, ha megígéri, hogy ő soha nem válik bűnözővé. Könnyű megígérni, de nehéz megtartani: Frank papa ugyanis veje munkáját az egyik “családtagja” művészi törekvésinek kiteljesítésére, továbbá pénzmosásra szándékozik felhasználni.

A keresztapós (Mickey Blue Eyes, 1999)

14 elképesztő film, amelyet egy színész alakítása tett naggyá

(Történetek forrása)

//Milos//


Article Tags: · · · · · · · ·