FILMEZZUNK.HU

Megelevenedik Jézus története a Mária Magdolna új előzetesében!

6509

Mária Magdolna (Mary Magdalene, 2018) – Előzetes

A bibliai életrajzi film a fiatal Mária (Rooney Mara) történetét meséli el, aki a saját útját keresi az életben. Úgy érzi, a kor hierarchiája megfojtja őt, és ezért elhagyja kis halászfaluját és családját, hogy csatlakozzon egy új, radikális társadalmi mozgalomhoz. A mozgalom karizmatikus vezetője a názáreti Jézus (Joaquin Phoenix). Mária hamarosan megtalálja helyét a mozgalomban, és útja végül Jeruzsálembe viszi. A MÁRIA MAGDOLNA autentikus és emberi portré a történelem egyik legrejtélyesebb és leginkább félreértett alakjáról.

Mária Magdolna (Mary Magdalene, 2018) - Előzetes

Joaquin Phoenix alakítja Jézust

Rooney Mara (A tetovált lány) játssza Mária Magdolnát a róla elnevezett legújabb Biblia-adaptációban, Joaquin Phoenix Jézusának oldalán. A filmet a hat Oscar-díjra jelölt Oroszlán és A tó tükre című sorozat több részének rendezője, Garth Davis rendezi. -írja az Index

A filmben szerepel még a 12 év rabszolgaságért Oscarra jelölt Chiwetel Ejiofor, és a szintén Oscar-jelölt A próféta című film főszereplője, Tahar Rahim is. Azért reméljük, a film több lesz egy hat Oscar-jelölés után egy díjat sem nyerő rendező kétségbeesett bizonyítási kísérleténél. A Mária Magdolna várhatóan Magyarországon is látható lesz 2018. március 28-tól.

Megelevenedik a Biblia a Sámson első előzetesében

(Forrás: Index.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·