FILMEZZUNK.HU
Érdekességek a Bad Boys című filmekről

10 meglepő érdekesség a Bad Boys című filmről

15145

Érdekességek a Bad Boys című filmekről

A Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? (eredeti cím: Bad Boys) 1995-ben bemutatott akcióvígjáték. Rendezője Michael Bay, akinek ez volt az első filmes rendezése. A producerek Don Simpson és Jerry Bruckheimer voltak. A film főszereplői Martin Lawrence és Will Smith. A sikernek köszönhetően 2003-ban elkészült a folytatás is Bad Boys 2 – Már megint a rosszfiúk címmel, míg 2019-ben a harmadik részt is bemutatták már. Alábbi cikkünkben eme remek akció-vígjátékról olvashattok néhány olyan érdekességet, amivel minden bizonnyal eddig még nem találkoztatok.

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

1. Mike Lowrey szerepét eredetileg Arsenio Hallnak szánták, de amikor Michael Bay elcsípett egy részt a Kaliforniába jöttem (1990) című amerikai vígjáték sorozatból, azonnal Will Smith mellett döntött.

2. A 911-es Porsche eredetileg a rendező Michael Bay tulajdona volt.

Érdekességek a Bad Boys című filmekről

3. Az ex-kosárlabda játékos, John Salley, aki egy jelenet erejéig megjelenik a filmben, a Detroit Pistons tagjaként játszott az 1980-as évek végén. A csapatot akkoriban “Bad boys” néven emlegették.

4. Michael Bay elégedetlen volt a forgatókönyvvel, ezért arra biztatta Will Smith-t és Martin Lawrence-t, hogy improvizáljanak.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·