FILMEZZUNK.HU
Érdekességek a Terminátor 2. - Az ítélet napja című filmről

Schwarzenegger főszereplésével jön a Terminátor 6!

3298

Schwarzenegger főszereplésével jön a Terminátor 6

Tim Miller (Deadpool) májusban kezdi meg az immár másodszorra rebootolt Terminátor-franchise új filmjének rendezését. Emellett a történet főhőséről is kiderült néhány friss információ. – írja a hetediksor.hu

Terminátor - A halálosztó (The Terminator, 1984)

A 2019-ben bemutatkozó, eddig még cím nélküli Terminátor-filmről azt már tudtuk, hogy az eredeti szereposztással, vagyis Linda Hamiltonnal és Arnold Schwarzeneggerrel a Terminátor 2 – Az ítélet napja közvetlen folytatása lesz. Miután a 2015-ös Genesyscsúnyán elbukott a kritikusok és a nézők körében, a kasszáknál még sikerült pont annyit összehoznia (350,8 millió dollár), hogy a jó öreg T-800 elkerülje a nyugdíjazást. A franchise ezért most visszatér a gyökereihez és az utolsó 3 részt eltörölve igyekszik semmissé tenni az egyre gyengébb folytatások emlékét.

A munkálatok májustól novemberig tartanak majd, amit az Egyesült Királyságban, Spanyolországban és fővárosunkban, Budapesten forgatnak majd, vagyis a sztárok idén sem kerülnek el minket. A történet főszereplőjéről, Dani Ramosról is kaptunk egy rövid ismertetőt:

Dani Ramos egy 20-as éveiben járó fiatal hölgy Mexikóvárosból. Munkásosztálybeli gyermek, aki ezért független és erősen hisz a család intézményében. Okos, de az a fajta, aki a tudását az utcáról szedte össze, nem pedig a könyvekből, ráadásul mindig meglátja a fénysugarat a legsötétebb helyzetekben is.

Ahogy arról már korábban írtunk James Cameron Millerrel közösen írja a forgatókönyvet, ami egy új trilógia nyitányát képezi majd.

Így néznek ki a Terminátor sztárjai 33 évvel a bemutató után

(Forrás: hetediksor.hu)


Article Tags: · · · ·