FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére (02.28)

6 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

5440

Filmajánló szerda estére (02.28)

A tél vége felé teljesen lemerültek az energiatartalékaid és egész este csak a kanapén kucorodnál? Válassz egy filmet a pihizéshez, hogy teljes legyen a relax-élmény.

Piedone Afrikában (Mozi+, 18:45)

Piedone (Bud Spencer) holtan találja afrikai informátorát. Azonnal a gyilkos nyomába szegődik, és hamarosan Dél-Afrikában találja magát, ahol először az árván maradt kisfiúról kell gondoskodnia, aki aztán egy percre sem tágít mellőle. A nyomozás szálai egy gyémántbánya tulajdonosához vezetnek, aki orrvadászattal múlatja az időt. Nem véletlenül, ugyanis az illegálisan elejtett állatok segítségével a világ minden tájára sikerül eljuttatnia a kábítószert. Már csak arra kell választ adni, hogy miért nem találják meg a rendőrkutyák az elrejtett anyagot.

Piedone Afrikában

Órák (Film Mánia, 19:05)

2005. augusztus 29-én Nolan (Paul Walker) megérkezik a New Orleans-i kórházba, ugyanis állapotos feleségénél, Abigailnél (Genesis Rodriguez) megindult a szülés. Nolan életének legszebb napja azonban egy szemvillanás alatt rémálommá változik: felesége belehal a szülésbe, gyermeke pedig inkubátorban küzd az életéért, mindeközben pedig a Katrina hurrikán is egyre jobban tombol. Hamarosan megkezdődik a kórház evakuálása, ám a férfi nem hagyja magára gyermekét, aki az inkubátor nélkül valószínűleg nem élné túl az éjszakát sem. Az idő vészesen fogy, az áram kimarad, a generátor felmondja a szolgálatot, a víz pedig szép lassan mindent elönt.

Órák (Hours)

Dante pokla (AMC, 20:00)

Harry Dalton geológus a Cascade-hegység lábainál fekvő kisvárosba, Dante’s Peakbe érkezik, hogy a közelben lévő, aktivizálódott vulkánt megvizsgálja. Az eredmények nyugtalanítóak, ám a lakosság reménykedik, hogy nem lesz baj. A helyszínre érkezik Dalton főnöke is, aki az újabb mérések alapján azt állítja, hogy nem fenyeget a kitörés veszélye. Dalton azonban másként látja a helyzetet. Az egyetlen, aki hisz a megérzésének, Rachel Wando, a városka polgármestere, akivel kölcsönös vonzalom alakul ki. Amikor Dalton jóslata valóra válik, szörnyű katasztrófa fenyegeti a várost.

Dante pokla (Dante's Peak, 1997)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·