FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Daniel Craig film, amit meg kell nézned

A 10 legjobb Daniel Craig film, amit meg kell nézned

29772

Daniel Craig legjobb filmjei

Daniel Craig, eredeti nevén Daniel Wroughton Craig angol származású színész, akinek legismertebb szerepe az angol titkos ügynök, James Bond, akit 2006 óta alakított. Ahogy mondani szokták, a falon túl is van élet, ebből fakadóan következtethetünk arra, hogy Craignek is akad néhány olyan film a 007-es ügynökön kívül, amit jó szívvel ajánlunk Nektek.

10. Az árok (The Trench, 1999)

Az I. világháború egyik legvéresebb csatája előtti 48 óra feszültségét élhetjük át a lövészárokban rejtőzködő fiatal angol közkatonák szemszögéből. Miközben őrmesterük (Daniel Craig) ugráltatja őket, aki minden keménysége mellett igyekszik tartani a lelket a fiúkban, apró emberi mozzanatokon keresztül tárul fel a maroknyi csapat tagjainak különböző karaktere, élethelyzete. Mindannyiukat rossz előérzetek nyomasztják a rájuk váró harci feladattal kapcsolatban, de nem sejtik, a parancs átgondolatlansága milyen katasztrofális következményekkel fog járni.

Az árok (The Trench, 1999)

9. 007 Spectre: A Fantom visszatér (Spectre, 2015)

Bond (Daniel Craig) egy kódolt üzenet nyomába ered, melynek részletei egy titkos szervezet létezését sejtetik. Amíg M a MI6 fennmaradásáért vívja politikai harcait, a 007-es ügynök a SPECTRE-t övező szörnyű igazság felderítésén munkálkodik.

Spectre - A Fantom visszatér (2015) - Kritika

8. Az ellenállás városa (Defiance, 2008)

Nagyban dúl a második világháború. Lengyelországban járunk, a náci megszállás alatt. Négy zsidó testvér a belorusz erdőkbe menekül, azzal a céllal, hogy megtalálják az orosz ellenállást, csatlakozzanak hozzájuk, s együtt építsenek egy falut, ami megvédi az összegyűlt zsidókat a német katonáktól.

Az ellenállás városa (Defiance, 2008)

7. Logan Lucky – A tuti balhé (Logan Lucky, 2017)

A Logan-testvérek nem éppen a sors kegyeltjei: egyiküket éppen kirúgták a munkahelyéről, a másik pedig egy kocsmában csapos, ahol állandóan amiatt piszkálják, mert hiányzik az egyik karja. A fivérek úgy döntenek, hogy véget vetnek balszerencséjüknek, ehhez pedig hihetetlen tervet eszelnek ki: az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják elrabolni a futam idején. A nagyszabású rablás és a tökéletesnek tűnő terv megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát.

Logan Lucky (2017) - Előzetes

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·