FILMEZZUNK.HU
Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War, 2018) - Előzetes

Hamarabb érkezik a mozikba a Bosszúállók 3!

2965

Hamarabb érkezik a mozikba a Bosszúállók 3!

A Marvel totális dominanciára hajt, légüres térben érkezik a mozikba a Bosszúállók 3. Hamarabb kerül a mozikba a Marvel eddigi legnagyobb dobásának szánt Bosszúállók: Végtelen háború. Bár a rivális stúdiók ésszerű okokból kifolyólag egyetlen filmet sem terveztek bemutatni az eredetileg május 4-re kitűzött premierrel egyidőben, a Marvel még egy héttel korábbra, április 27-re hozta előre a bemutatót, hogy ezzel végképp maximalizálják a bevételeket. – írja a mafab.hu

Ezzel a húzással világszerte mindenhol egyszerre kerül majd a mozikba a film, de a módosítás biztosan okoz majd fejtörést a STX Entertainmentnek, akik 27-re tűzték ki Amy Schumer hamarosan nálunk is bemutatásra kerülő vígjátékának, a Túl szexi lánynak a premierjét.

Mivel április 27 és május 18 (Deadpool 2) bemutatása között egyetlen potenciális blockbuster sem kerül a mozikba, így a Marvel hosszú hetekre bebiztosítja a dominanciáját, arról nem is beszélve, hogy május 25-én debütál a Solo: Egy Star Wars-történet, ami újabb százmilliókat hoz majd a Disney konyhájára. A Bosszúállók: Végtelen háború április 27-től a mozikban!

A Bosszúállók 3 előzetese bődületes rekordot állított be 24 óra alatt

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·