FILMEZZUNK.HU
DiCaprio után Brad Pitt is csatlakozott Tarantino új filmjéhez

DiCaprio után Brad Pitt is csatlakozott Tarantino új filmjéhez!

2553

DiCaprio után Brad Pitt is csatlakozott Tarantino új filmjéhez

Sorra gyűlnek a sztárok a produkció körül, mely végre hivatalos címet is kapott. Leonardo DiCaprio és Margot Robbie mellett Brad Pitt is erősíti a stábot. Bár az elmúlt hetekben kirobbanó Quentin Tarantino személyét övező botrányok miatt egy kis időre úgy tűnt, hogy veszélybe kerülhet a direktor legújabb projektje, az ügyek szép csendben lecsengtek, és a film ezúttal már azért került a figyelem középpontjába, mivel Leonardo DiCaprio után Brad Pitt is leszerződött az egyik főszerepre. – írja a mafab.hu

DiCaprio után Brad Pitt is csatlakozott Tarantino új filmjéhez

Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is szerepelhet Tarantino új filmjében

A Sony Pictures égisze alatt készülő, Once Upon a Time in Hollywood történetének főszereplője egy korosodó színész (DiCaprio), aki Bounty Law címen saját western show-t vezetett 1958 és 1963 között. Ezt követően a nagyvásznon kívánt szerencsét próbálni, azonban nem járt sikerrel. 1969-re már csak tévéműsorok meghívott vendégeként számítanak rá Hollywoodban, miközben ő Olaszország, az alacsony költségvetésű westernek hazája felé kacsingat. A film története 1969 nyarán Los Angelesben játszódik, amikor a filmipart megrázza az állapotos Sharon Tate (Margot Robbie) halála, akit Charles Manson és szektája brutális módon meggyilkolt.

Brad Pitt a Becstelen brigantyk  után immáron második alkalommal dolgozik együtt Tarantinóval, arról azonban, hogy kit alakít majd a filmben, egyelőre nincsenek információk. A Volt egyszer egy Hollywood Sharon Tate halálának 50. évfordulóján, 2019. augusztus 9-én kerül a mozikba.

15 Brad Pitt film, amit mindenképpen látni kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·