Christopher Robin (2018) - Előzetes

Megérkezett az élőszereplős Micimackó-film első előzetese!

485

Christopher Robin (2018) – Előzetes

Az ikonikus mesehős idén a mozivásznakat is meghódítja. A Disney bemutatta a Christopher Robin beharangozó trailerét. Ami magát a trailert illeti, a klasszikus mesehős küllemét biztosan szoknunk kell az animációs mesékhez képest, ugyanis a beharangozóban Micimackó pont úgy néz ki, mint egy fotorealisztikus CG teddy-mackó, de mindemellett nagyon is szerethetőnek tűnik, Jim Cummings hangja pedig valóban élettel tölti meg a figurát. – írja a mafab.hu

Christopher Robin (2018) - Előzetes

A film főszerepeiben az említettek mellett olyan sztárokat láthatunk majd, mint  Brad GarrettMark GatissHayley AtwellKristen Anderson-Lopez és Roger Ashton-Griffiths, míg a rendezői széket A Quantum csendje, a Z világháború és az Oscar-jelölt Én, Pán Péter direktora, Marc Forster foglalhatja el.

A Disney által kiadott hivatalos szinopszis: Ebben a szívmelengető élőszereplős történetben egy fiatal fiú, aki számtalan kalandban vett részt a Százholdas Pagonyban kedves és szeretnivaló barátaival, mára felnőtt, de nem találja útját az életben. Most gyerekkori barátain a sor, hogy ellátogassanak a mi világunkba, és segítenek Róbert Gidának visszaemlékezni arra a bájos és játékos fiúra, aki még mindig benne lakozik.

Christopher Robin augusztus 2-től a hazai mozikban.

15 lenyűgöző mesefilm, amit kicsiknek és nagyoknak is látni kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download