FILMEZZUNK.HU
Szívmelengető filmek

15 szívmelengető film, ha nem bírsz kikelni az ágyból

42476

Szívmelengető filmek

Amikor olyan rosszul vagy, hogy semmihez nincs kedved, vedd elő ezeket a filmeket, és nemcsak a forró italoktól melengetnek. Íme 15 szívmelengető film arra az esetre, ha nem bírsz kikelni az ágyból. Vagy arra az estre, ha otthonra vagy ítélve…

1. Holiday (The Holiday, 2006)

Iris reménytelenül beleszeretett kollégájába, akivel ugyan viszonyt folytatnak, de a férfi nem viszonozza érzéseit. A karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte egy közös kolléganőjüket. Amanda is rájön, hogy a barátja hűtlen volt hozzá, és szakít a férfival. A lányok – egymástól távol – úgy döntenek, változtatnak életükön. A világhálón akadnak egymásra, és rögtön megtalálják a közös hangot. Az egyikük Londonban, a másikunk Los Angelesben él, és elhatározzák, hogy lakást cserélnek. Mikor elfoglalják új lakhelyeiket, hamarosan felborulnak a pasimentes vakációra vonatkozó terveik.

Holiday /The Holiday, 2006/

2. A Maszk (The Mask, 1994)

Stanley Ipkiss (Jim Carrey) nem a legszerencsésebb figura, sőt. Az ügyetlen és esendő banki alkalmazott éli szürke és eseménytelen életét, amit kutyájával, Milow-val oszt meg. Egy nap azonban egy furcsa, ősi maszk mindent megváltoztat: az értéktelennek tűnő faálarc ugyanis emberfeletti erőt kölcsönöz viselőjének. Stanleyből így egy szórakoztató, forgószél-szerű, ellenállhatatlan figura lesz, ám a maszk rossz kezekbe kerülve veszélyt is jelenthet. Stanley-n múlik, hogy mi lesz a titokzatos erő sorsa, és kié lesz a legszebb lány keze.

A Maszk (The Mask, 1994)

3. Változó szerelem (Flipped, 2010)

Juli Baker három dologban hisz igazán: a fák szentségében – különösen ami a platánfát illeti -; a saját tyúkjaitól begyűjtött tojások jótékony hatásában és hogy majd egyszer Bryce Loskival fog csókolózni. Juli, amióta csak meglátta Bryce-ot meg az ő babakék szemeit még második osztályban, azóta epekedik utána, ám Bryce sajnos nem érez iránta semmi ilyesmit. Sőt, valójában furcsának találja Julit, elvégre a lány csirkekeltetéssel foglalkozik, vagy éppen valami fán ücsörög, pusztán buliból. Aztán, amikor nyolcadikosok lesznek, minden megváltozik…

Változó szerelem (Flipped, 2010)

4. Mamma Mia! (2008)

Donna (Meryl Streep) sikeres és független nő, szállodát vezet egy kis görög szigeten, és egyedül neveli lányát, Sophie-t (Amanda Seyfried). Elérkezett az ideje, hogy az ifjú Sophie férjhez menjen. Az esküvőre hivatalosak Donna régi barátnői, Rosie (Julie Walters) és Tanya (Christine Baranski), így régi zenekaruk, a Donna és a Dinamók újra összeállhat. Az esküvői készülődés közben Sophie-t  leginkább az apja kiléte foglalkoztatja. Úgy dönt, hogy meghív három férfit Donna múltjából, hátha kiderül, ki a vér szerinti apja. Az esküvő napja eseményekkel teli, új szerelmek bimbóznak és régiek elevenednek fel.

Mamma Mia! (2008)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·