FILMEZZUNK.HU
Pihentető filmek nehezebb napokra

14 pihentető film, mely segít megnyugtatni egy nehezebb napodon

39468

Pihentető filmek nehezebb napokra

Néha, ha hazaérsz egy hosszú nap után a munkából, leginkább csak egy könnyű, pihentető filmre vágysz igazán. Ha van ilyen napod, akkor az általunk összeállított film lista segít kiválasztani a tökéletes pihentető filmed!

1. Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic, 2009)

A huszonöt éves Rebecca tipikus nagyvárosi szenvedélybetegségben, vásárlási kényszerben szenved. Valójában nincs gondja semmire, hiszen állása van, és a város előkelő negyedében lakik a barátnőjénél. Amikor a betegsége az anyagi csőd szélére sodorja, Rebecca az unalmasnak tartott munkáját jövedelmezőbbre cseréli, az egyik pénzügyi tanácsadó lapnál helyezkedik el. Az egyszerű, hétköznapi embereknek szóló cikkeivel gyorsan népszerű lesz. A jóképű, ambiciózus munkatársa, Luke figyelmét is felkelti. Kérdés, milyen hatással lesz mindez a lányra. Sophie Kinsella regényei nyomán.

6 elképesztő tény az Egy boltkóros naplója című filmről

2. A kezdő (The Intern, 2015)

A 70 éves megözvegyült Ben Whittaker (Robert De Niro) úgy érzi, a nyugdíjas élet nem neki való. Kiszanálva az alkalmat, hogy visszatérjen a dolgozók világába, Jules Ostin (Anne Hathaway) divattal foglalkozó online magazinjánál vállal gyakornoki állást.

Anne Hathaway - A kezdő /Intern, 2015/

3. Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosie, 2014)

Rosie és Alex már 5 éves koruk óta a legeslegjobb barátok, akik sosem hoznak meg döntéseket anélkül, hogy megbeszélnék egymással. Azonban ahogy beköszönt életükben a nagy szerelem, életük hirtelen két különböző, egymástól független irányba kezd folyni. Mindkettőjüknek lesz része a legrosszabban is: nem kívánt terhességben, tönkremenő szerelmi kapcsolatokban, házasságban, hűtlenségben, válásban. Talán csak az segíthetné ki őket a gödörből, ha újra rátalálnának egymás barátságára…

Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosie, 2014)

4. Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (How to Lose a Guy in 10 Days, 2003)

Andie Anderson (Kate Hudson) a Nőmérő magazin “Hogyan”-rovatának írója, hétről hétre tanácsokkal látja el a magazin olvasóit, ám titkon arra vágyik, hogy komoly gazdasági és politikai témákról írhasson. Elérkezik számára a nagy esély: ha megírja ezt a kiemelkedő sztorit, előléptetést kap, és végre arról írhat, amiről csak akar. Egyetlen dolgot kell csak tennie: el kell veszítenie egy pasit 10 nap alatt. Kiszemeltje Benjamin Barry (Matthew McConaughey), a tehetséges reklámügynök, aki viszont azt a feladatot kapja, bolondítson magába 10 nap alatt egy nőt.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? /How to Lose a Guy in 10 Days, 2003/

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·