FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére (03.14.)

7 kihagyhatatlan film szerda estére

6815

Nem férek a bőrödbe (SuperTV2, 21:00)

Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) egy fiatalos anyuka, mégsem képes zöld ágra vergődni kamasz lányával, Annával (Lindsay Lohan). Tess közelgő esküvőjére készülődik, amit lánya nem néz jó szemmel. Anna pedig csak a zenének él, egy rock bandában gitározik, ami viszont anyjának nem igazán tetszik. Az egyik veszekedésük után azonban furcsa dolog történik velük, arra ébrednek, hogy testet cseréltek egymással. Most már egymás problémáival kell megküzdeniük, de egyikük sem volt felkészülve ilyesmire.

Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday, 2003)

Van az a pénz, ami megbolondít (Film Café, 21:00)

Bridget túl az ötvenen, a kertvárosi, jómódú, középosztálybeli nők életét éli. Gyerekei már felnőttek, ő évtizedek óta háztartásbeli. Sajnos több mint egy éve már a családfenntartó férje is munkanélküli, és elfogytak a tartalékaik. Ami még nem lenne nagy baj, de az elmúlt egy évben nem változtattak költekező életmódjukon, így teljesen eladósodtak. Dobra kerül a szép ház, oda az eddigi életük. Bridget állást keres, és mivel filozófia szakos diplomája semmit sem ér a piacon, takarítónőként helyezkedik el. Igaz, nem akárhol, az állami pénzverdében. A munkahely rendkívül termékenyen hat Bridget gondolkodására, és hamar rájön, hogy tudna pénzt szerezni. Ráadásul társakat is talál hozzá…

Van az a pénz, ami megbolondít

A tűzben edzett férfi (Film+, 21:00)

Samuel Rampos (Marc Anthony) iparmágnás a rejtélyes módon szaporodó gyermekrablási ügyek miatt felbérli az egy egykori titkosügynököt és bérgyilkost, John Creasyt (Denzel Washington), hogy feleljen családja biztonságáért. Bár Creasy eleinte nem különösebben kedveli a feladatot, és nehezére esik elviselni a család éles eszű kislányát, a kilenc éves Pitát (Dakota Fanning), aki folyton kényelmetlen kérdésekkel zaklatja, végül mégis megkedvelik egymást. Mikor a kislányt elrabolják, Creasy érzi, nem ülhet tétlenül.

A tűzben edzett férfi (Man on Fire, 2004)

14 pihentető film, mely segít megnyugtatni egy nehezebb napodon

(Történetek forrása)

//Lina//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·