FILMEZZUNK.HU
Súlyos bukás lehet a Deadpool 2 a tesztvetítések alapján

Súlyos bukás lehet a Deadpool 2 a tesztvetítések alapján

1997

Súlyos bukás lehet a Deadpool 2 a tesztvetítések alapján

Bár pontos információkat nem tudunk, annyi biztos, a Fox legalább egy tesztvetítést tartott a Deadpool 2-ből, és a visszajelzések sokkolóan negatívak. Még mielőtt elkezdenénk temetni a Fox új filmjét, érdemes hozzátenni, hogy a bukásról szóló információk gyakorlatilag névtelen forrásból származnak, és csak Twitter felhasználó köthető hozzájuk. Ez egyébként nem meglepő, a tesztvetítés résztvevőinek szinte kivétel nélkül titoktartási szerződést kell aláírniuk, így bármi is legyen a helyzet a Deadpool folytatása körül, az előjelek nem tűnnek éppen biztatónak. – írja a mafab.hu

Deadpool (2016)

Látatlanban természetesen nem érdemes állást foglalni, de az első trailert nagy lelkesedéssel fogadták a rajongók. Persze láttunk már ilyet, elég ha csak az Suicide Squad – Öngyilkos osztagra gondolunk. A Twitteren megjelent vélemények között több is kiemeli, hogy a film feleslegesen túl hosszú és a forgatókönyv/sztori is csalódást keltő. Volt olyan is, aki egyenesen Alien 3-szintű bukásról írt.

Hamarosan a saját szemünkkel is meggyőződhetünk a végeredményről, ugyanis a Deadpool 2 májusban a hazai mozikba is megérkezik. A film rendezői székét David Leitch foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ryan ReynoldsJosh BrolinMorena BaccarinT. J. MillerZazie BeetzLeslie UggamsBrianna Hildebrand és Karan Soni.

10 meghökkentő tény a Deadpool című filmről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·