FILMEZZUNK.HU
Szórakoztató vígjátékok a mindennapokra

11 fergeteges vígjáték az unalmas hétköznapokra

1209

Szórakoztató vígjátékok a mindennapokra

Alábbi összeállításunkban olyan vígjátékokkal találkozhatsz, melyek garantáltan felvidámítanak, ha rossz napod van. Nem is húzzuk az írást, következzék tizenegy nagyszerű vígjáték!

1. Rendes fickók (The Nice Guys, 2016)

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy – Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March – Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű színésznő látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java…

Rendes fickók (The Nice Guys, 2016)

2. A kém (Spy, 2015)

Susan Cooper (Melissa McCarthy) szerény CIA elemző, aki az íróasztala mögül vesz részt az ügynökség legveszélyesebb küldetéseiben. Amikor azonban elveszti partnerét, illetve egy másik ügynök is lelepleződik, kénytelen önként jelentkezni, hogy beépüljön egy fegyverkereskedő emberei közé, s megakadályozzon egy globális katasztrófát.

TOP15: A legjobb kémfilmek

3. A Guardista (The Guard, 2011)

Gerry Boyle sötét humorú ír kisvárosi őrmester, aki különösen vonzódik a prostituáltakhoz. Abszolút nem érdekli az Írországban tevékenykedő nemzetközi kokaincsempész banda, egészen addig, amíg társa nem lesz a prűd Wendell Everett FBI-ügynök.

A Guardista (The Guard, 2011)

4. Kész katasztrófa (Trainwreck, 2015)

Amy újságírónő, aki apja életét példaként követve nem igazán hajlamos a monogámiára. Egyik párkapcsolatból lép a másikba, nem képes hosszabb ideig megmaradni egyetlen férfi mellett sem. Amikor a sármos és sikeres sportorvosról, Aaron Connersről készül cikket írni, valami megváltozik, a férfi ugyanis úgy leveszi lábáról, mint még soha senki előtte…

Kész katasztrófa (Trainwreck, 2015)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·