FILMEZZUNK.HU
Nicolas Cage mégis Superman lesz

BRÉKING: Nicolas Cage lesz Superman!

2560

Nicolas Cage mégis Superman lesz

Bár csak a jelmezpróbáig jutott el annak idején a Nicolas Cage-féle Superman, most végre teljesülhet a rajongók és a színész álma, igaz, egy kicsit másképp, mint azt eredetileg tervezték. Az Oscar-díjas sztár, Nicolas Cage kölcsönzi majd az ikonikus képregényhős, Superman hangját  az egészestés Teen Titans GO! mozifilmben. – írja a mafab.hu

Nicolas Cage mégis Superman lesz

A szerep már csak azért is különösen jelentő a színész számára, ugyanis aligha van nála nagyobb Superman rajgonó Hollywoodban. Olyannyira, hogy  a fiát Kal-Elre keresztelte (ez Superman eredeti kriptoni neve), birtokában vot a képregény 1938-as első példányainak egyike (2,1 millió dollárért végül megvált tőle), és eredetileg ő alakította volna a képregényhőst Tim Burton 1998-re tervezett Superman Lives című filmjében.

“Minden szuperhős a DC univezumában nagy hatással van a rajongókra, így komoly felelősségünk volt, hogy olyan szinkronhangokat válasszunk a karakterekre, akik nem csak illenek a szerephez, de a hangjuk is magában hordozza a Titánok játékosságát, nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen cameo stábunk van” – árulta el a film executive producere, Sam Register.

Teen Titans Go! To the Movies júliustól az amerikai mozikban. A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.

15 szuperhős a filmekben régen és most

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·