FILMEZZUNK.HU
23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

5187

A legjobb tinifilmek

Alábbi összeállításunkban felidézzük néhány sor erejéig kedvenc tinifilmjeinket, amelyeket tizedjére megnézve is jót fogunk szórakozni. Íme az általunk legjobban kedvelt tinifilmek listája, amit titokban mindenki szeret!

A legjobb tinifilmek közül te melyikre emlékezel vissza a legszívesebben? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy szerinted melyek a legjobb tinifilmek.

23. Nulladik óra (Breakfast Club, 1985)

Öt különc középiskolai diák a rossz magaviseletükért járó büntetésüket töltik szombaton reggeltől a suli könyvtárában. Úgy tűnik, semmi közös nincs bennük, mindegyik utálja a másikat, és nem tud a saját előítéleteitől megszabadulni. A csapatra felügyelő igazgató azonban mint közös ellenség összekovácsolja ezt a nagyon heterogén kis csoportot, barátságok és szerelmek is szövődnek a bezártság 8 órája alatt.

Nulladik óra (Breakfast Club, 1985)

22. Bajos csajok (Mean Girls, 2004)

Cady Heron (Lindsay Lohan) Afrikában, a “vadonban” nőtt fel. 15 év után szüleivel visszaköltöznek Chicagóba, akik beíratják Cadyt egy teljesen átlagos amerikai gimnáziumba. A lány itt döbben rá, hogy ez a gimnázium és a gimnáziumi lányok sokkal durvábbak és kegyetlenebbek, mint a dzsungel. Ennek a dzsungelnek a vezetője Regina George (Rachel McAdams), aki az ármánykodás és összeesküvések mestere. Cadynek ebben a világban is meg kell tanulnia védekezni és harcolni.

Bajos csajok (2004)

21. Spinédzserek (Clueless, 1995)

Chernek (Alicia Silverstone), a gazdag, csinos, szőke és népszerű Beverly Hills-i gimis lánynak szembe kell néznie a tini élet minden nehézségével. Neveletlen viselkedése már első ránézésre is feltűnő, de ő szándékosan él ezzel, hogy elrejtse mennyire értelmes és eszes valójában. Ez a lázadó szerep segít neki megbirkózni az emberi kapcsolatokkal, barátokkal, családdal és iskolával, egyszóval mindennel, ami egy tininek kihívást jelenthet.

Spinédzserek (Clueless, 1995)

20. 10 dolog, amit utálok benned (10 Things I Hate About You, 1998)

Zsémbes Kati és szende Bianca testvérek. A kis aranyost körüldongják a fiúk, de a mord apa csak akkor engedi randizni, ha a goromba pokróc nővérét is magával viszi. Joey számára még ez sem akadály: felbéreli Patricket, hogy csábítsa el Katet, míg ő Biancát fűzi.

10 dolog, amit utálok benned (10 Things I Hate About You, 1998)

19. Kívülállók (The Outsiders, 1983)

Oklahoma, 1966. A film két kamasz banda, a szegény, létminimum határán élő “Greasers” és az elit, művelt fiatalokat tömörítő “Socs” története. Egy nap, a két különböző városnegyedben élő bandatagok útjai keresztezik egymást, ami drámai eseményekhez vezet. Két “Greasers” – Ponyboy Curtis és Johnny Cade – a moziban két csinos lánynak kezdi csapni a szelet. A fiúk nem is sejtik, hogy a lányok szoros kapcsolatban állnak a másik csoporttal. A két ellenséges banda között verekedés tör ki, amely alatt halálra késelnek egy “Socs” fiút. Az elkövetők elrejtőznek egy elhagyatott templomban, ahol váratlanul megjelenik néhány gyerek. Amikor tűz üt ki, a fiúk segíteni próbálnak, ám ekkor újabb tragédia történik.

Kívülállók (The Outsiders, 1983)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·