FILMEZZUNK.HU
Örömhír a rajongóknak: hamarosan készül a Maffiózók-film

Örömhír a rajongóknak: hamarosan készül a Maffiózók-film

2267

Hamarosan készül a Maffiózók-film

Most már hivatalos: film készül a Maffiózókból, és nem is akármilyen – a rajongók legnagyobb örömére. Az egyik legjobb sorozatként számon tartott Maffiózók szerte a világon kultikus sikernek örvend a mai napig – az 1999-ben bemutatott sorozat igazi, minőségi TV-műsor volt annak idején, de még most is egy megkerülhetetlen alkotásnak minősül a sorozatok terén. – írja a mafab.hu

Maffiózók (1999-2007)

A sorozat alkotója, David Chase már tavaly év végén meglebegtette, hogy talán elgondolkodik a sorozat visszatérésén, és készítene hozzá egy előzmény-történetet, mert máshogy nem tudja elképzelni a történet felélesztését. A New Line viszont most megvásárolta Chase és Lawrence Konner (Gengszterkorzó) forgatókönyvét, amely a The Many Saint of Newark munkacímet viseli. A történet a ’60-as években játszódik a newarki zavargások idején, amikor a város afro-amerikai és olasz bandái egymás torkának ugrottak.

Az egész estés filmben minden bizonnyal várhatóak a Maffiózókból megismert karakterek visszatérései – és a filmet nem csak a rajongók, hanem a szakma is tűkön ülve várja. David Chase a film produceri teendőit is magára vállalta, így lesz beleszólása abba, hogy a stúdió kit ültet majd a rendezői székbe.

10 legjobb maffia film, amit látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·