FILMEZZUNK.HU
Harrison Ford főszereplésével jöhet az Indiana Jones 5

Harrison Ford főszereplésével jöhet az Indiana Jones 5!

6135

Jöhet az Indiana Jones 5!

Frank Marshall, a Lucasfilmet igazgató Kathleen Kennedy férje, Steven Spielberg egyik legrégebbi harcostársa, az Indy-filmek és a Jurassic World 1-2 veterán producere nemrég a Collidernek beszélt arról, mi újság az Indiana Jones 5 háza táján. A film premieridőpontját továbbra is 2022-re időzítené a franchise fölött rendelkező Disney – döbbenetes, hogy Jones professzor ötödik kalandja 41 évvel Az elveszett frigyláda fosztogatói után fog moziba kerülni!

Érdekességek az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmről

Már ha tényleg mozikba kerül, hiszen nem elég, hogy eddig is igen döcögősen haladtak az előkészítési munkálatok, a világméretű koronavírus-járvány alapjaiban forgatta fel a nagy filmstúdiók közeljövőre vonatkozó terveit. Az Indy 5-öt eredetileg ugyanis 2021-ben, a 40 éves évfordulón mutatták volna be, ám a Disney a koronavírus miatt minden blockbustere premierjét eltolta egy évvel. Aztán év elején bombaként robbant a hír: a brand történetében először nem Spielberg rendezi a kalapos régészprofesszor legújabb kalandját, hanem valaki más – a bejelentésen igencsak kiakadtak a rajongók, akiknek korábban George Lucas produkcióból való távozása is felért a bibliai tíz csapás egyikével. Frank Marshall, aki a ’80-as évek óta az Indy-filmek állandó producere, megnyugtatott mindenkit: szerinte a Logant és Az aszfalt királyait is jegyző James Mangold kitűnően helyt fog állni (ülni) a rendezői székben.

[Mangold] a franchise szerelmese. Csodálatos filmkészítő, és amennyire tudom, már Harrisonnal is kapcsolatba lépett. Minden darabka rendben és időben a helyére fog kerülni. Spielberg pedig a fedélzeten marad producerként, szóval mindenhol a legjobbak állnak a rendelkezésünkre.

A legismertebb magyar szinkronhangok, akikért odáig vagyunk

(Forrás: acinemanias.com)


Article Tags: · · · ·