FILMEZZUNK.HU
Filmajánló vasárnap estére (03.25.)

7 film vasárnap estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

7175

Filmajánló vasárnap estére (03.25.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó lesz a következő heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

A szépség és a szörnyeteg (TV2, 18:55)

A gyönyörű és jóságos Belle nagyon szereti édasapját, így amikor a férfit elrabolja egy szörnyeteg, önként helyet cserél vele, és beköltözik a szörny omladozó és félelmetes kastélyába. Belle a szörnyeteg maszkja mögött meglátja a kedvességet is. Egyre jobban megkedvelik egymást, de ekkor megjelenik Belle egykori kérője, aki meg akarja ölni a szörnyet, amiért az fogva tartja szerelmét.

A szépség és a szörnyeteg 1991

Kincs, ami nincs (RTL Klub, 18:55)

Alan (Terence Hill) kincset akar, mégpedig mindenáron. Óriási szerencséjére talál egy térképet, amely egy közeli szigeten kincset jelöl. De hogyan jusson oda? Elrejtőzik Charlie (Bud Spencer), a kalandor hajóján és becsapva az iránytűt, a sziget felé irányítja a hajót. Charlie-nak persze az egyszemélyes hajón nem nehéz megtalálni a potyautast, ám hamarosan mindketten a vízben kötnek ki. Charlie legnagyobb bánatára kénytelenek kiúszni a szigetre, ahol összebarátkoznak a sziget lakóival, a barátságos és vidám királynővel és csinos lányaival, akik elvezetik őket a térképen jelzett helyre. A baj csak az, hogy “a mesés kincset” Kamasuka (John Fujioka), a második világháború óta ottfelejtett szamuráj őrzi.

Kincs, ami nincs (Chi trova un amico, trova un tesoro, 1981)

Bérgyilkos a szomszédom (Paramount Channel, 19:55)

Nicholas „Oz” Oseransky (Matthew Perry) nem egy karakán férfi, sokkal inkább egy jóhiszemű balfék. Fogorvosként szép pénzt keres, amit felesége, Sophie (Rosanna Arquette) örömmel költ el. Kettőjük kapcsolata nem túl rózsás, köztudott, hogy a nő időnként félrelép. Oz azonban képtelen kirúgni a nőt. A család életét teljesen felborítja az új szomszéd, aki nem más, mint Jimmy (Bruce Willis), a rettegett bérgyilkos. Oz véletlenül belecsöppen egy maffia ügyletbe, ráadásul felesége is meg akarja öletni. Eközben Jimmy bosszút szeretne állni Gogolakon (Kevin Pollak), aki pedig Oz fejére vadászik. Oz csak nyugalmat szeretne, meg persze Jimmy feleségét, Cynthiát (Natasha Henstridge ).

Bérgyilkos a szomszédom 2000

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·