FILMEZZUNK.HU

John Boyega: A Star Wars 9 a totális háborúról szól

2034

John Boyega: A Star Wars 9 a totális háborúról szól

John Boyega nemrég adott egy kis ízelítőt abból, hogyan kell elképzelnünk az új trilógia befejező részét – még ha nehéz is elhinnünk, hogy a sorozatnak bizonyos szempontból hamarosan vége szakad -, és a készülő rész nem finomkodik majd abban, hogy bemutassa az Első Rend és a lázadók közötti végső viszályt. – írja a mafab.hu

Imperial Dreams (2017) - Előzetes

A film jövő év decemberében kerül majd a mozikban, így a stúdió már kiadta az ukázt a színészeknek, hogy hamarosan kezdjenek el gyúrni. J.J. Abrams rendező és Chris Terrio társírója már befejezték a Star Wars 9 forgatókönyvét, magát a forgatást pedig júliusban kezdik majd. A Lucasfilm megszokott hozzáállása szerint a film történetét hétpecsétes titokként őrzik – ám azzal számolni lehet, hogy a Skywalker-saga – ami évtizedeken keresztül meghatározta a Star Wars világát – valamilyen formában véget ér.

Amit viszont már most tudni lehet: a szereplők nagy része visszatér a nagy fináléra, többen között John Boyega is, aki már azelőtt leszerződött az epizódra, hogy az előző rész a mozikba került volna. Bár sok információt nem lehet belőle kihúzni, az kiderült, hogy a következő rész akciódús látványorgiát ígér – a színész anélkül, hogy elárulta volna, merre halad a történet, említést tett arról, hogy mindent meg kell tennie, hogy fizikailag formába lendüljön a rész mindent eldöntő háborújához.

Az előző rész, a Star Wars: Az utolsó Jedik befejezése számtalan nyitva hagyott kérdést lebegtetett a levegőben: az Első Rend élén történt vezetőváltás és az igencsak megfogyatkozott lázadók esélyei egyenes úton vezetnek az igazi, végső harchoz. Kérdés, hogy mi lesz Kylo Ren, Rey és a többiek sorsa, és hogyan állhat vissza a béke és a harmónia galaxisban. Az biztos, hogy nem egy sima tárgyalóasztal mellett történnek majd az események – illetve elképzelhető, hogy megszokott és megszeretett szereplőknek kell majd életüket adniuk azért, hogy egy jobb világ köszönhessen a túlélőkre. Akárhogy is alakul majd a történet: a rajongók jobb, ha felkészülnek bármire.

Bud Spencer és Terence Hill Star Wars-filmjének előzetese

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·