FILMEZZUNK.HU
Érdekfeszítő detektív filmek

8 izgalmas detektív film, amitől garantáltan okosabbá válsz

55682

Érdekfeszítő detektív filmek

Mi is tudjuk, hogy szórakoztatóak az új Sherlock Holmes filmek, ám csavarosnak, fordulatosnak és meglepőnek semmiképpen nem mondanánk őket. Egy látványos és laza esti kikapcsolódásra természetesen tökéletesek, de ha Te ennél többre vágysz, akkor inkább ezt a nyolc filmet javasoljuk! Íme 8 izgalmas detektív film, amitől garantáltan okosabbá válsz!

Természetesen a detektív filmek palettája jóval nagyobb, mint ez a nyolc film, ezért kérünk benneteket írjátok meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, ha kihagytuk a ti kedvenc témával kapcsolatos alkotásotokat.

8. Angyalszív (Angel Heart, 1987)

Harry Angel (Mickey Rourke), a mellőzött magándetektív ellátogat a Harlembe, ahol megbízást kap egy Louis Cyphre (Robert De Niro) nevű fura alaktól egy eltűnt személy megkeresésére. Nyomozása közben a sokszínű spirituális világba botlik. Van itt vudu, fekete mágia, fehér mágia, szellemidézés és rengeteg vér.

Angyalszív (Angel Heart, 1987)

7. Memento (2000)

Leonard Shelby (Guy Pearce) minden áron meg akarja találni azt, aki megerőszakolta és megölte a feleségét. Azonban gyógyíthatatlan betegsége miatt, nem képes friss élményeket tárolni a memóriájában. Hogy bosszút állhasson, dokumentálnia kell minden lépését, de a szálak bonyolódásával mindenki gyanússá válik, beleértve önmagát is.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

6. A Zodiákus (Zodiac, 2007)

San Franciscóban egy őrült, de zseniális sorozatgyilkos szedi az áldozatait. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, a lakosság körében pedig lassan eluralkodik a pánik: a gyilkosságok között látszólag nincs összefüggés. A gyilkos pedig játékba kezd a rendőrséggel és az újságokkal, rejtélyes, kódolt üzenetekben kommunikálva. Paul Avery (Robert Downey Jr.) újságíró és Robert Graysmith (Jake Gyllenhaal) rajzoló bíznak abban, hogy képesek megfejteni az üzeneteket, és elkapni a Zodiákus névre keresztelt arctalan pszichopatát.

Zodiákus (Zodiac, 2007)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·